Δυο προσληψεις απο τα ΕΛΤΑ στις Σαπες

Με 8μηνες συμβάσεις

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο ατόμων εξέδωσαν τα ΕΛΤΑ για τις υπηρεσίες της που εδρεύουν στη Ροδόπη.
 
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αφορά στην πρόσληψη ενός ατόμου ειδικότητας ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης και ενός ατόμου ειδικότητας ΔΕ Διανομέων.
 
Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν στο Ταχυδρομικό Κατάστημα Σαπών για χρονικό διάστημα οχτώ μηνών. 

Απαραίτητα Δικαιολογητικά 

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «Προσκόμιση τίτλων , Πιστοποιητικών και Βεβαιώσεων» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.
 
Τα πιστοποιητικά της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας (Α.Σ.Π.Ε.), για όσους υποψήφιους επικαλούνται Πολυτεκνική ιδιότητα και τα πιστοποιητικά γνώσης Η/Υ (όπου απαιτείται) υποβάλλονται υποχρεωτικά είτε σε ευκρινή φωτοαντίγραφα από αντίγραφα, τα οποία έχουν επικυρωθεί από δικηγόρο, είτε σε πρωτότυπα.
 
«Τίτλοι, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις της αλλοδαπής», που απαιτούνται από την Ανακοίνωση, πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται από επίσημη μετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα και να έχουν επικυρωθεί, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο «Παράρτημα Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «30-03-2017» και ειδικότερα στην τελευταία ενότητα του Κεφαλαίου ΙΙ με τίτλο «Προσκόμιση τίτλων , Πιστοποιητικών και Βεβαιώσεων».

Για την ανάδειξη της αναπηρίας του ίδιου ή συγγενικού προσώπου θα πρέπει να προσκομίζονται τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στα σημεία 17 και 18 του Κεφαλαίου ΙΙ του Παραρτήματος ΣΟΧ με σήμανση έκδοσης«30-03-2017» 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν:

α) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε., Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Κομοτηνής, Παρασίου 4, Τ.Κ. 691 01 ΚΟΜΟΤΗΝΗ, για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 26 / 2018», υπόψη κυρίας Παπαγεωργίου Ανθούλας. (τηλ. επικοινωνίας: 25310 23195)
β) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στην ακόλουθη διεύθυνση: «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ A.E,. Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Κομοτηνής, Παρασίου 4, Κομοτηνή», ώρες υποβολής 08.30 – 13.30 (τηλ. επικοινωνίας: 25310 23195 κ. Παπαγεωργίου Ανθούλα).
 
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 10 ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας (Περιφ/κή Δ/νση ΕΛΤΑ Δικτύου Λιανικής Μακεδονίας-Θράκης), στο Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Κομοτηνής, στο κατάστημα των ΕΛΤΑ (Ταχυδρομικό Κατάστημα Σαπών) όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις, καθώς και στον χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των δήμων Παύλου Μελά, Κομοτηνής και Μαρωνείας -Σαπών, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
 
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία στην ανωτέρω διεύθυνση• β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες Έντυπα -Διαδικασίες Διαγωνισμών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι àΑνεξάρτητες και άλλες αρχές – ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες àΈντυπα -Διαδικασίες à Διαγωνισμών Φορέων àΟρ. Χρόνου ΣΟΧ.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν ολόκληρη την προκήρυξη εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.