Δυο εξωτερικους συνεργατες ψαχνει το ΤΕΙ ΑΜ-Θ

19 επιστήμονες συνολικά σε Ερευνητικά Κέντρα και Πανεπιστήμια

Δεκαεννέα θέσεις επιστημονικού προσωπικού προκήρυξαν τέσσερα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα και δύο ερευνητικά κέντρα της χώρας. Στο ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης θα καλυφθούν δύο θέσεις εξωτερικών συνεργατών, εκ των οποίων μία για Φοροτεχνικό Λογιστή Γ΄ κατηγορίας και μία για πτυχιούχο Θετικών Επιστημών και καταληκτική ημερομηνία 26 Σεπτεμβρίου. Στις 29 Σεπτεμβρίου και τις 2 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία για έναν Βιολόγο ή Χημικό και έναν κάτοχο μεταπτυχιακού στον τομέα Φυσικής Υλικών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
 
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου θα δέχεται αιτήσεις έως τις 25 Σεπτεμβρίου για τρεις θέσεις στις εξής ισάριθμες ειδικότητες: Διδάκτορα στην Επεξεργασία Υγρών Αποβλήτων, Διδάκτορα στη Θαλάσσια Βιοποικιλότητα, και κατόχου μεταπτυχιακού οποιουδήποτε τμήματος Πανεπιστημίου. Στο μεταξύ, την ίδια ημερομηνία (25 Σεπτεμβρίου) λήγει η προθεσμία για δύο θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών (α) στις Ανθρωπιστικές Σπουδές ή στις Τέχνες και τον Πολιτισμό, και (β) στη Θεατρολογία. 

Έρευνα

Στο μεταξύ, αντίστροφα «μετρά» ο χρόνος, έως τις 28 Σεπτεμβρίου, για έξι θέσεις στο ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών για πέντε θέσεις Βιολόγων, Βιοχημικών ή Χημικών, εκ των οποίων ένας με διδακτορικό στα συγκεκριμένα αντικείμενα και ένας με διδακτορικό στις βιολογικές Επιστήμες και εργαστηριακή εμπειρία.
 
Επίσης, θα προσληφθεί ένας πτυχιούχος Επιστημών Υγείας με διδακτορικό στη Βιολογία και τουλάχιστον πενταετή εργαστηριακή εμπειρία. Το ΙΤΥΕ «Διόφαντος» θα καλύψει τέσσερις θέσεις, από τις οποίες δύο για πτυχιούχους Πληροφορικής ή Μηχανικών Η/Υ ή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ή Ηλεκτρονικής ΤΕΙ (έως 30 Σεπτεμβρίου), και δύο πτυχιούχους Υπολογιστών και Πληροφορικής με μεταπτυχιακό στην Επιστήμη Τεχνολογίας και Υπολογιστών (έως 29 Σεπτεμβρίου).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.