Δυο χρονια λειτουργιας γιορτασε το WATT+VOLT Κομοτηνης

Μοίρασε δώρα και ενημέρωσε για τα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου

Τη συμπλήρωση δύο ετών λειτουργίας του συμπλήρωσε το κατάστημα WATT+VOLT Κομοτηνής, και το γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου, στήνοντας ένα πάρτι που συνόδεψε τους ήχους της Λευκής Νύχτας, που έλαβε χώρα την ίδια βραδιά.

Στο κατάστημα, στην Πλατεία Ειρήνης 64, γιόρτασαν όλοι μαζί με όσους προσέρχονταν στο κατάστημα όχι μόνο να ενημερώνονται και να γνωρίζουν τον WATT+VOLT κόσμο τους, με τη βοήθεια των εξειδικευμένων WATT+VOLTers, μαθαίνοντας τα πάντα για τα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου που συμφέρουν το σπίτι και την επιχείρησή, αλλά και να μπαίνουν στην κλήρωση για πολλά δώρα, με πρώτο βραβείο μια τηλεόραση που ήδη βρισκόταν στο κατάστημα.

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, οι οικοδεσπότες υποδέχθηκαν τον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία του, καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, μετατρέποντας την περίσταση σε πραγματική γιορτή υπό τους ήχους του DeeJay Spathas.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα 2χρονα γενέθλια του επισκέφθηκαν το κατάστημα Κομοτηνής και στελέχη της Watt+Volt από την Αθήνα.

Μετά από μια όμορφη βραδιά, οι οικοδεσπότες αποχαιρετούσαν τους καλεσμένους τους με δώρα, ενώ όλοι τους μπήκαν στην κλήρωση για μια τηλεόραση LG 50” τελευταίας τεχνολογίας.

Και για όσους δεν καταφέρατε να παρευρεθείτε στη γιορτή με μια επίσκεψη στο τοπικό κατάστημα μέχρι τις 31 Οκτωβρίου προλαβαίνετε κι εσείς να μπείτε στην κλήρωση!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.