Δυο ατομα αναζητα η ΔΕΗ για το καταστημα πωλησεων της Κομοτηνης

11 θέσεις συνολικά στην ΑΜΘ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών συνολικού αριθμού 63 ατόμων εξέδωσε η ΔΕΗ Α.Ε.
 
Από την εν λόγω ανακοίνωση προβλέπεται η πλήρωση  11 θέσεων για τα καταστήματα Πωλήσεων της Επιχείρησης που εδρεύον στην ΑΜΘ σύμφωνα με την παρακάτω κατανομή:
 

Υπηρεσιακή Μονάδα Ειδικότητα Αριθμός Ατόμων
ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Ξάνθης ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου (Διοικητικών Γραμματέων) 2
ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Καβάλας ΠΕ Υπάλληλοι Γραφείου (Διοικητικού-Οικονομικού) 1
ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Καβάλας ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου (Διοικητικών Γραμματέων) 1
ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Κομοτηνής ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου (Διοικητικών Γραμματέων) 2
ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Αλεξανδρούπολης ΠΕ Υπάλληλοι Γραφείου (Διοικητικού-Οικονομικού) 2
ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Αλεξανδρούπολης ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου (Διοικητικών Γραμματέων) 2
ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Ορεστιάδας ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου (Διοικητικών Γραμματέων) 1
 

 
Τα άτομα που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν σε αντικείμενα που αφορούν στην εξυπηρέτηση των πελατών ΔΕΗ Α.Ε (π.χ. εμπορική εξυπηρέτηση πελατών,  ταμεία κ.λ.π.) και σε λοιπές εργασίες γραμματειακής υποστήριξης.
 
Τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, τα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στη διαδικασία επιλογής, καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες, αναφέρονται λεπτομερώς στην Ανακοίνωση ΣΟΧ υπ. Αριθ.5/2018 και στα σχετικά Παραρτήματα τα οποία αναρτώνται στη Μονάδα/Μονάδες της υπηρεσίας που προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων του δήμου/των δήμων όπου αυτές εδρεύουν.
 
Επιπροσθέτως, η Ανακοίνωση ΣΟΧ υπ αριθ.5/2018, τα σχετικά με την Ανακοίνωση Παραρτήματα καθώς και το σχετικό έντυπο αίτησης αναρτώνται στο δικτυακό τόπο της ΔΕΗ www.dei.gr. ακολουθώντας τη διαδρομή: Απασχόληση   à Θέσεις Εργασίας à  Πρόσληψη Έκτακτου Προσωπικού.
 
Οι υποψήφιοι για τις θέσεις στην ΑΜΘ πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: «ΔΕΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΠΩΛΗΣΕΩΝ  ΒΟΡΕΙΑΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ, Οδός: Αδριανουπόλεως 24, T.K. 55 133 – Θεσσαλονίκη  (αρμόδιος: κος Πετρόπουλος Αντώνιος  τηλ. 2310 – 482277 & 2310 – 454054)».
 
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα ξεκινήσει μετά την ανάρτηση της ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ ΑΕ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.