Δυο (2) θεσεις προσωπικου στις Αλυκες της Μεσης

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων, για την κάλυψη παροδικών αναγκών της Αλυκής Μέσης Κομοτηνής, κατά την παραγωγική περίοδο του έτους 2008 (καλλιέργεια αλυκής, συγκομιδή και πλύση αλατιού, κ.λπ.), για τις εξής, κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο ανακοίνωσε η «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ Α.Ε»

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΥΕ/ Εργατοτεχνιτών 2 Περιγράφονται παρακάτω 8 μήνες

ΣΥΝΟΛΟ 2

Τυπικά προσόντα πρόσληψης

α) Απολυτήριος Τίτλος Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης
(Απολυτήριος Τίτλος Τριταξίου Γυμνασίου ή, για όσους έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980, Απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου), ή ισοδύναμος Απολυτήριος Τίτλος Κατώτερης Τεχνικής Σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή Απολυτήριος Τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν.2817/2000 ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.

β) Εμπειρία τουλάχιστον έξι (6) μηνών, σε εργασίες κοπής αλοστρώματος αλοπηγίων – χειρισμού συστήματος συγκομιδής αλατιού, ειδικές συντηρήσεις και κατασκευές εδαφοτεχνικής υποδομής Αλυκών.

Γενικά προσόντα πρόσληψης

1.Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

2.Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα, που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.

3.Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

Εξαίρεση: Οι υποψήφιοι για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή τα μέτρα ασφαλείας, που τους έχουν επιβληθεί, έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρο (Ν.2207/1994, άρθρο 4, παρ. 6).

Κριτήρια πρόσληψης: Κριτήριο εντοπιότητας; Προτάσσονται κατά σειρά: α) Οι δημότες των Δήμων ή των Κοινοτήτων του Νομού Ροδόπης (α΄ βαθμός εντοπιότητας) και β) οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των Νομών της Χώρας (χωρίς εντοπιότητα).

Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων καθορίζεται με τη βαθμολόγηση των παρακάτων κριτηρίων ως ακολούθως:

1. Χρόνος Ανεργίας

2. Αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας

3. Αριθμός ανηλίκων τέκνων

4. Ηλικία

5. Εμπειρία (μόνο στην περίπτωση που απαιτείται ως προσόν από την ανακοίνωση).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες και να υποβάλλουν αίτηση στα Γραφεία της Αλυκής Νέας Κεσσάνης Ξάνθης, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (αρμόδια: κα. Νικολέτα Βαμπίρη, τηλ.: 25410-96044), εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στα Γραφεία της Αλυκής στη Νέα Κεσσάνη και στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Αιγείρου Ροδόπης, εφ’ όσον η ανάρτησή της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες (παράγρ. 10, άρθρο 21, Ν.2190/1994)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.