Δυναμικη αρχη για τον Ενδοκρινολογο Σταυρο Λεοντιδη

Εγκαίνια για το νέο του ιατρείο στην Αποστόλου Σούζου

Παρουσία συγγενών, γνωστών, φίλων αλλά και πολλών συναδέρφων του γιατρών αλλά και φαρμακοποιών έγιναν το Σάββατο 24 Ιουνίου τα εγκαίνια του Ιατρείου του Ενδοκρινολόγου Σταύρου Λεοντίδη.
 

Ο κ. Λεοντίδης, ο οποίος ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο, έχοντας ήδη ολοκληρώσει την ειδικότητα του στην παθολογία στην Κομοτηνή, έχει ήδη «προϋπηρεσία» στην ιατρική κοινότητα της πόλης.
 

Μετά την ολοκλήρωσή της ειδικότητάς του στην Ενδοκρινολογία, κάνει ένα νέο «ξεκίνημα» με στόχο την καλύτερη δυνατή παροχή των υπηρεσιών που προσφέρει στους ασθενείς του αλλά και τις καλύτερες συνθήκες εργασίας και για τον ίδιο.
 

Το νέο του αυτό «ξεκίνημα» αφορά στο νέο του ιατρείο, το οποίο λειτουργεί εδώ και τρεις μήνες, στην οδό Αποστόλου Σούζου 6, ωστόσο τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν μόλις το περασμένο Σάββατο, με αρκετούς φίλους και συγγενείς να δίνουν το «παρών» ευχόμενοι καλό νέο ξεκίνημα στον ίδιο και τους συνεργάτες του.
 

Ο κ. Λεοντίδης που ασχολείται, ως ενδοκρινολόγος, και με τον διαβήτη, μεταβολικά σύνδρομα, οστεοπόρωση και ορμονικά προβλήματα, ανταπέδωσε τις ευχές, ευχαριστώντας το σύνολο των παρευρισκομένων για την παρουσία τους και τις ευχές τους. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.