Δωρεα  ηλεκτρικων συσκευων στους πλημμυροπαθεις της Θεσσαλιας απο την αλυσιδα ηλεκτρικων Welcome Stores

300 ψυγεία και αφυγραντήρες θα διατεθούν σε κατοίκους της Καρδίτσας και του Βόλου

Σε συνέχεια των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της η αλυσίδα ηλεκτρικών Welcome Stores, η οποία τοπικά στην περιοχή της Κομοτηνής, εκπροσωπείται από το κατάστημα Welcome Stores ΤΖΕΒΕΛΕΚΙΔΗΣ, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου δωρεές ηλεκτρικών συσκευών, στους πλημμυροπαθείς του Βόλου και της Καρδίτσας αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Καρδίτσα η αλυσίδα προχώρησε σε Δωρεά 100 ηλεκτρικών συσκευών Intercool / Sendo (αφυγραντήρες και ψυγειοκαταψύκτες), οι οποίες προορίζονται για τις οικογένειες των πλημμυροπαθών, οι οποίες έχουν πληγεί από τις πρόσφατες καταστροφές που συνέβησαν στην περιοχή.

Η παράδοση των ηλεκτρικών συσκευών έγινε παρουσία του Πατέρα Θεόκλητου, αντιπρόσωπος του Σεβασμιότατου κ.κ. Τιμόθεου και προϊστάμενος του Φιλόπτωχου Ταμείου, του προϊσταμένου του Ναού, Πατέρα Ιεζεκιήλ, του κ. Δημοσθένη Ζορμπά, ιδιοκτήτη του τοπικού καταστήματος Welcome Stores στην Καρδίτσα, που πρωτοστάτησε στη συγκεκριμένη δράση και της κεντρικής διοίκησης του Ομίλου Welcome Stores.

Στον Βόλο η αλυσίδα ηλεκτρικών Welcome Stores, δώρησε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου, 200 ηλεκτρικές συσκευές Intercool / Sendo (ψυγεία και αφυγραντήρες), οι οποίες προορίζονται για τις οικογένειες των πλημμυροπαθών της περιοχής.

Η παράδοση των ηλεκτρικών συσκευών, η διανομή των οποίων θα γίνει μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, έγινε παρουσία του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου, των κ. Ηλία και Βασίλη Νάκου, ιδιοκτητών του τοπικού καταστήματος Welcome Stores στον Βόλο, που πρωτοστάτησε στη συγκεκριμένη δράση και της κεντρικής διοίκησης του Ομίλου Welcome Stores.

Η αλυσίδα ηλεκτρικών Welcome Stores, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της στήριξης που παρέχει σε όλους τους συμπολίτες μας, κάνει πράξη τη φράση «Άστο πάνω μας» για όλους εκείνους που το χρειάζονται, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται δίπλα τους όχι μόνο στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.