«Διψα»…για μια ξεχωριστη νοτα ψυχαγωγιας και διασκεδασης στην πολη

 

Δίψα για χαλάρωση και ηρεμία, δίψα για καλή ελληνική και ξένη μουσική, δίψα για live μουσικές εκπλήξεις και διασκέδαση σε έντονους ρυθμούς; Όλα τα συνδυάζει το cafe bar «ΔΙΨΑ», που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στο πάνω μέρος της κεντρικής πλατείας Κομοτηνής, φιλοδοξώντας να προσφέρει μια νέα ξεχωριστή νότα ψυχαγωγίας και διασκέδασης στο κοινό της πόλης μας. Από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ, συνοδεία έντεχνου τραγουδιού και χαλαρής μουσικής, και αργότερα με λαϊκά και ξεφάντωμα μέχρι αργά τη νύχτα. Στις live μουσικές βραδιές, που έχουν ήδη ξεκινήσει με επιτυχία να διοργανώνονται, μπορεί κανείς να απολαύσει τραγούδια από μια ευρεία γκάμα μουσικού ρεπερτορίου, ελληνικού και ξένου, από μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες της περιοχής μας και όχι μόνο.

Όσο για τις ηλιόλουστες ημέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού, που θα ακολουθήσουν, ο άνετος και πρωτότυπα διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος του cafe bar «ΔΙΨΑ» είναι έτοιμος πλέον για να υποδεχτεί τις πιο όμορφες και δροσερές στιγμές των θαμώνων του.

Να σημειωθεί, ότι στον πολυχώρο του cafe bar «ΔΙΨΑ» φιλοξενείται επίσης πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στο ισόγειο και στον ημιώροφο του κτιρίου.

 

Δίψα… για οικονομία;

Καφές, μπύρα, ποτό, σε πρωτόγνωρες τιμές για τα δεδομένα της πλατείας

Δίψα για καφέ και ποτό, αλλά και για οικονομία ταυτόχρονα; Πρωτόγνωρες τιμές για τα δεδομένα της πλατείας, συμβαδίζουν απόλυτα με την οικονομική στενότητα των καιρών και με την οικονομική δεινότητα των περισσότερων πολιτών. Στα 2 ευρώ ο καφές, στα 2,5 ευρώ η μπύρα και στα 5 ευρώ το ποτό και η δίψα δε σβήνει με τίποτα!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.