Διπλη Θρακιωτικη εκπροσωπηση στο νεο Διοικητικο Συμβουλιο του ΣΕΠΕΕ

Αριστίνδην μέλη του νέου Δ.Σ. οι κ.κ. Σταμάτης Κουρούδης και Ιωάννης Ακκάς

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής & Έτοιμου Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ) εκλέχτηκαν οι συντοπίτης μας κ. Σταμάτης Κουρούδης,  πρόεδρος της εταιρείας «ΘΡΑΚΙΚΑ ΕΚΚΟΚΙΣΤΗΡΙΑ ΑΕ» και ο κ. Ιωάννης Ακκάς, πρόεδρος της εταιρείας «ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΒΕΕ».
 
Οι κ. κ. Κουρούδης και Ακκάς συμμετέχουν στο νέο Δ.Σ. του ΣΕΠΕΕ ως αριστίνδην μέλη, μαζί με τον προηγούμενο πρόεδρο του κ. Τηλέμαχο Κιτσικόπουλο, από τον όμιλο ΕΛΒΕ,  και τον κ. Δημήτρη Παπαζαφειρόπουλο από την εταιρεία TOI&MOI ΑΒΕΕ.
 
Όπως προέκυψε μετά και τις σχετικές αρχαιρεσίες στη θέση του προέδρου επανεκλέχθηκε ο κ. Βασίλης Μασσέλος από την εταιρεία NOTA ΑΕ. Τις θέσεις των δύο αντιπροέδρων κατέλαβαν ο κ. Νίκος Δάκος από την εταιρεία MASS FASHION ΑΕ και ο κ. Χρήστος Τσιόλιας από την εταιρεία OXFORD COMPANY ΑΕ. Γενικός Γραμματέας εκλέχθηκε ο κ. Ιωάννης Σιούγγαρης από την εταιρεία MINERVA ΑΕ, ενώ την θέση του οικονομικού επόπτη έλαβε ο κ. Ιωάννης Λαυρεντιάδης από την Κ. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΑΕ.
 
Ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μετέχουν οι κ.κ. Παναγιώτης Κυρίδης από την ΒΙΟΣΤΑΜΠ ΑΒΕΕ, Δημήτρης Παπαμαυρουδής από την εταιρεία ΗΛΙΟΣ ΑΒΕΕ, Σωτήρης Χαριτίδης από την ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ ΑΒΕΕ και Ζαφείρης Χήρας από την ΧΗΡΑΣ ΑΕ.
 

Σταμάτης Κουρούδης
«Ο ΣΕΠΕΕ, από τους λίγους Συνδέσμους που προσφέρουν πραγματικές υπηρεσίες στα μέλη τους»

 
Ως ιδιαίτερη τιμή χαρακτήρισε την επιλογή του ως αριστίνδην μέλος στο Δ.Σ. του  ΣΕΠΠΕ ο κ. Κουρούδης καθώς όπως τόνισε «ο ΣΕΠΕΕ είναι από τους λίγους Συνδέσμους που προσφέρουν πραγματικές υπηρεσίες στα μέλη τους, έχει σαφή προσανατολισμό στην εξωστρέφεια και την καινοτομία και δεν περιορίζεται στο να διατυπώνει μόνο οικονομικά αιτήματα προς την εκάστοτε κυβέρνηση».
 
Να σημειωθεί τέλος ότι η θητεία του συμβουλίου είναι τριετής. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.