Διπλη ενημερωση για την διαδικτυακη προωθηση απο το Επαγγελματικο και Βιοτεχνικο Επιμελητηριο Ροδοπης

Με στόχο την καλύτερη γνωριμία με το νέο τοπίο και τις ανάγκες με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι οι επαγγελματίες

Μια διπλή εκδήλωση για την Διαδικτυακή προώθηση και προβολή προϊόντων-υπηρεσιών και την Επαγγελματική διαδικτυακή προώθηση, διοργάνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης την Παρασκευή 7 Απριλίου, με ομιλητή τον κ Εμμανουήλ Περδίκης Performance Marketing Director στην Mindrop Digital Agency, στο πλαίσιο του προγράμματος Support for cooperation and development (SCD) που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), και από Εθνικούς Πόρους των κρατών που συμμετέχουν σε αυτό.

Όπως τόνισε ο κ. Περδίκης, η διαδικτυακή προώθηση δεν αφορά μόνο πωλήσεις, αλλά και ένα επάγγελμα που μπορεί να αφορά την παροχή υπηρεσιών, μπορεί να είναι ένα τοπικό κατάστημα, ένα διαδικτυακό κατάστημα, ακόμα και κάποιος που είναι υποψήφιος για κάποια θέση.

Μια τέτοια προσπάθεια, όπως εξήγησε, μπορεί να προχωρήσει μεθοδικά, βήμα βήμα μαζί με τον επιχειρηματία, και ανάλογα με την επιχείρηση, αλλά και το στόχο που θέλει να πετύχει, υπάρχει και ο ανάλογος προϋπολογισμός. Παράλληλα ο ίδιος εκτίμησε πως στην περιοχή μας είμαστε ακόμα πίσω σε αυτό τον τομέα, αν και την αγορά την ταρακούνησε η πανδημία, που είχε ως αποτέλεσμα να εκτιναχθεί το Ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ο κ. Περδίκης θεωρεί πως οι νεότερες γενιές επαγγελματιών πλέον θεωρούν δεδομένο το διαδίκτυο και τη θέση τους σε αυτό, και όχι πολυτέλεια, και κατανοούν πως είναι αναγκαίο κομμάτι, και δεν έρχεται να συμπληρώσει το κατάστημα, αλλά ένα ξεχωριστό «μαγαζί», με τα δικά του έσοδα, τα δικά του έξοδα, και τα δικά του κόστη συντήρησης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.