Διοικητικοι υπαλληλοι στο Ενιαιο Ταμειο Ανεξαρτητα Απασχολουμενων

Στην αρμόδια υπηρεσία του ΑΣΕΠ για τελική έγκριση βρίσκεται η προκήρυξη του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων (ΕΤΑΑ), το οποίο θα προσλάβει 150 διοικητικούς υπαλλήλους για τη στελέχωση των υποκαταστημάτων σε όλη τη χώρα.
Εκτός από τις υπηρεσίες του Ταμείου στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, θα στελεχωθούν επίσης τα γραφεία της Μαγνησίας, της Ρόδου, της Φθιώτιδας, του Ηρακλείου, της Φωκίδας, της Εύβοιας, της Ροδόπης, του Πειραιά, των Χανίων, των Ιωαννίνων, της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Καστοριάς και της Κοζάνης.

Τις θέσεις θα καταλάβουν υποψήφιοι οκτώ ειδικοτήτων των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι ειδικότητες που πλεονεκτούν από πλευράς αριθμού θέσεων είναι οι ακόλουθες τρεις:
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, 68 θέσεις
ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού, 43 θέσεις, και
ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, 24 θέσεις.

Επίσης, θα προσληφθούν επτά Χειριστές Η/Υ κατηγορίας ΔΕ και πέντε Διοικητικοί Γραμματείς, ενώ από μία θέση κατανέμεται στις ειδικότητες ΤΕ Πληροφορικής, ΥΕ Επιμελητών και ΥΕ Καθαριότητας.

Το νέο προσωπικό θα απορροφηθεί από εννέα τομείς του Ταμείου. Ειδικότερα, οι περισσότερες θέσεις -δέκα συνολικά- αντιστοιχούν στις Ενιαίες Υπηρεσίες ΕΤΑΑ, ενώ οι υπόλοιπες κατανέμονται στους τομείς:
Υγειονομικών, 77 θέσεις,
Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, 46 θέσεις,
Ασφάλισης Νομικών, 6 θέσεις,
Υγείας Δικηγόρων Αθηνών, 3 θέσεις, και
Πρόνοιας Δικαστικών Επιμελητών και Υγείας Δικηγόρων Επαρχιών, 3 θέσεις.

Από δύο θέσεις κατανέμονται στους κλάδους Υγείας Δικηγόρων Πειραιά και Υγείας Δικηγόρων Θεσσαλονίκης και μία στον τομέα Πρόνοιας Εργοληπτών Δημοσίων Εργων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.