Δημοσιευτηκε η προκηρυξη για την πληρωση 226 θεσεων τακτικου προσωπικου σε Νοσοκομεια της χωρας

Δύο οι θέσεις για το Νοσοκομείο Κομοτηνής - Στις 2 Νοεμβρίου ξεκινά η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων

Δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα η προκύρηξη4K/2015 του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 226 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας. Όπως είχαμε γράψει στις σελίδες της εφημερίδας μας την προηγούμενη εβδομάδα στο σχετικό ένθετο για την αγορά εργασίας οι θέσεις που προκηρύχτηκαν απευθύνονται και στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο θέσεις, η πρώτη για την πρόσληψη ενός ατόμου ειδικότητας ΠΕ Φαρμακοποιών και η δεύτερη για την πρόσληψη ενός ατόμου στην ειδικότητα ΥΕ βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού μεταφορέων ασθενών.
 
Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετέχουν στη διαδικασία πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη που βρίσκεται δημοσιευμένη στο ΦΕΚ 5/15-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ.
 
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 2 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 16 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα.
 
Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: «Α.Σ.Ε.Π. , Τ.Θ. 14.308, Αθήνα Τ.Κ. 115.10» αναγράφοντας στον φάκελο την ένδειξη «Αίτηση για την Προκήρυξη 4Κ/2015» και την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΥΕ) για τη θέση την οποία διεκδικούν.
 
Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 20ης Νοεμβρίου 2015, ημέρας Παρασκευής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.