Δημοσιευθηκε η προκηρυξη για 4 θεσεις μονιμων στον ΟΑΕΔ Κομοτηνης

Από τις 15 Νοεμβρίου οι αιτήσεις

Δημοσιεύθηκε η 15Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 335 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.
 
Να θυμίσουμε ότι από την εν λόγω προκήρυξη προβλέπονται θέσεις και για τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ στην Κομοτηνή. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις εξής ανά ειδικότητα θέσεις:
 

Ειδικότητα Αριθμός Θέσεων
ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού (Εργασιακοί Σύμβουλοι Ανέργων) 3
ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού (Εργασιακοί Σύμβουλοι Εργοδοτών) 1

 
 
Για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).
 
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 15 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.
 
Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: «Α.Σ.Ε.Π., Αίτηση για την Προκήρυξη 15Κ/2017, Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 11510» αναγράφοντας στο φάκελο την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν.
 
Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 4ης Δεκεμβρίου 2017, ημέρας Δευτέρας.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν ολόκληρο το ΦΕΚ της προκήρυξης εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.