Δημος Μαρωνειας Σαπων: Δημοπρασια για την εκμισθωση τεσσαρων θεσεων αιγιαλου

Από δύο σε Ίμερο και Προσκυνητές

Στη διενέργεια φανερής, προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας προχωρά ο Δήμος Μαρωνείας Σαπών για την εκμίσθωση τεσσάρων τμημάτων αιγιαλού για την ανάπτυξη αναψυκτήριων (2 τμήματα) καθώς και για τοποθέτηση σετ ομπρελών με ξαπλώστρες ή καθίσματα (2 τμήματα).

Περισσότερο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης, η δημοπρασία αφορά 1 θέση εμβαδού 15τ.μ. για τοποθέτηση τροχήλατης καντίνας – αυτοκινούμενης ή μη, και 1 θέση εμβαδού 500 τ.μ. για τοποθέτηση σετ ομπρελών με ξαπλώστρες ή καθίσματα στην παραλία Ιμέρου. Επίσης 1 θέση εμβαδού 15τ.μ. για τοποθέτηση τροχήλατης καντίνας – αυτοκινούμενης ή μη, και 1 θέση εμβαδού 500 τ.μ. για τοποθέτηση σετ ομπρελών με ξαπλώστρες ή καθίσματα στην παραλία «Λεύκες» της κοινότητας Προσκηνυτών.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί  στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλαγανής, στις  5 Ιουλίου 2022, ημέρα Τρίτη. Η δημοπρασία είναι φανερή, προφορική και πλειοδοτική. Χρονικό διάστημα υποβολής δικαιολογητικών συμμετοχής στη δημοπρασία για το σύνολο των δημοπρατούμενων τμημάτων, ορίζεται η 09:00 π.μ.  και λήξη η 09:30 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες των όρων της διακήρυξης  στα τηλ. 2532350107 κ. Τούλα Λουλού και 2533350007 κ. Μαρίνα Μηλτσακάκη κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.