Διημερο προσφορων στα καταστηματα Welcome Stores Τζεβελεκιδης σε Κομοτηνη και Αλεξανδρουπολη

Η Welcome Stores Τζεβελεκίδης είναι ένα κατάστημα με μεγάλη ιστορία στην εμπορία ηλεκτρικών. Στο κατάστημα των Welcome Stores Τζεβελεκίδη στην Κομοτηνή θα βρείτε μια ολοκληρωμένη συλλογή από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα brands της αγοράς σε τηλεοράσεις, homecinema, dvd& blu-rayplayer, κλιματιστικά, εντοιχιζόμενες συσκευές, laptop, πλοηγούς και μια πλήρη γκάμα σε κουζίνες, ψυγεία, καταψύκτες, πλυντήρια-στεγνωτήρια, φούρνους μικροκυμάτων αλλά και κουζινομηχανές, μαγειρικά σκεύη, συστήματα σιδερώματος, καφετιέρες, ασύρματα τηλέφωνα και άλλες κατηγορίες ηλεκτρικών οικιακών συσκευών. Και όλα αυτά σε καθαρές τιμές και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Επωφεληθείτε και από το διήμερο προσφορών, που ξεκινάει σήμερα, Πέμπτη 4 και τελειώνει αύριο Παρασκευή 5 Ιουλίου, με ασύγκριτα προϊόντα σε ασύγκριτες τιμές.
Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα σε Κομοτηνή (Εθν. Αντίστασης 28, Περιοχή Κοσμόπολις) και Αλεξανδρούπολη (Λεωφ. Δημοκρατίας 146) και αποκτήστε δίπορτο ψυγείο με μόλις 179 ευρώ, τηλεόραση Phillips LED 23’’ με 159 ευρώ και κινητά Samsung μόνο με 17,90 ευρώ.

Θα βρείτε όμως και κάτι πρωτόγνωρο. Την αίσθηση ότι εδώ είσαι πάντα WELCOME.
Η Welcome Stores έρχεται σαν απάντηση στον κουρασμένο καταναλωτή από τις μεγάλες απρόσωπες και ξένων συμφερόντων αγορές ηλεκτρικών. Στόχος της είναι ο καταναλωτής να νοιώθει μοναδικός.

Ποιότητα, δίκαιες και καλές τιμές, ποικιλία προϊόντων, εξειδικευμένη τεχνολογική γνώση από εκπαιδευμένο προσωπικό, άμεση εξυπηρέτηση, εγγύηση λειτουργίας, μοναδικό after sales service και όλα αυτά πάντα με χαμόγελο. Γιατί αυτό είναι τα welcome stores.

Μια αλυσίδα από χαμόγελα…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.