Διεκδικουν τα δεδουλευμενα τριων μηνων οι εργαζομενοι στα Κλωστηρια Θρακης

Στο πλευρό των εργαζομένων το ΠΑΜΕ Ροδόπης

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη συμπαράστασή του στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι των Κλωστηρίων Θράκης για την καταβολή των δεδουλευμένων τους, εξέδωσε το ΠΑΜΕ Ροδόπης. Παράλληλα με την ίδια ανακοίνωση το ΠΑΜΕ Ροδόπης καλεί τους εργαζόμενους των Κλωστηρίων να δυναμώσουν τις διεκδικήσεις τους και να συμμετέχουν στη 48ώρη Πανελλαδική Απεργία που έχει προκηρύξει το ΠΑΜΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Ν. Ροδόπης χαιρετίζει την απόφαση των εργαζομένων στα Κλωστήρια Θράκης στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής για την αγωνιστική διεκδίκηση των δεδουλευμένων τουλάχιστον 3 μηνών που οφείλει η εργοδοσία στην πλειοψηφία των εργαζομένων και εκφράζει τη στήριξη  και συμπαράστασή της στα αιτήματα και τον αγώνα των εργαζομένων.

Καταγγέλλουμε την ασυδοσία της εργοδοσίας που έχει επιβάλει μόνιμο καθεστώς απληρωσιάς κάτω από την τρομοκρατία, τους εκβιασμούς και τα προσχήματα για την αθέτηση των κάθε φορά δεσμεύσεων της για την εξόφληση των δεδουλευμένων.

Αέρα στα πανιά της εργοδοσίας δίνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που όχι μόνο δεν άγγιξε καν το αντεργατικό οπλοστάσιο με το οποίο είχαν εξοπλίσει την εργοδοσία οι προηγούμενες κυβερνήσεις για να πληρώσουμε οι εργαζόμενοι την κρίση αλλά έρχεται να το θωρακίσει και να το μονιμοποιήσει, να το ενισχύσει με νέες αντεργατικές ανατροπές για να εξασφαλίσει φθηνούς και υποταγμένους εργάτες και θυσίες δίχως τέλος στο βωμό της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητας των βιομηχάνων την περίοδο της όποιας ανάπτυξης.

Ετοιμάζει νέα βάρβαρα μέτρα σε ασφαλιστικό – φορολογικό, ακόμα και παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης και ομαδικές απολύσεις για τη διασφάλιση των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων.

Καλούμε τους εργαζόμενους στα Κλωστήρια Θράκης να δυναμώσουν την οργάνωση, την ενότητα και τη διεκδίκηση τους για:

-την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους,

-να δώσουν αποφασιστική απάντηση σε εργοδοσία, κυβέρνηση και ΕΕ με καθολική συμμετοχή στη 48ώρη Πανελλαδική Απεργία για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα στο ασφαλιστικό και τη φορολογία, να υπερασπιστούμε τη ζωή μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.