Διδασκοντες για τις αναγκες του ΜΠΣ «Διοικηση Επιχειρησεων»

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.), με τίτλο «Διοίκηση Επιχειρήσεων», του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Σερρών, προκειμένου να καλύψει εκπαιδευτικές του ανάγκες κατά τη διάρκεια του εαρινού εξαμήνου του ακ. έτους 2010-11 και σύμφωνα με την υπ αριθμό 1/13-01-2011 απόφαση της Γ.Σ.Ε.Σ., προβαίνει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη διδασκαλία των παρακάτω μαθημάτων του προγράμματος σπουδών :
Τίτλος Μαθήματος

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ
ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ
ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ

Τα κριτήρια επιλογής των διδασκόντων στο Π.Μ.Σ. είναι σύμφωνα με τον οδηγό σπουδών, η συνάφεια της επαγγελματικής εμπειρίας και του διδακτικού και ερευνητικού τους έργου στο γνωστικό αντικείμενο, που καλούνται να διδάξουν. Το κριτήριο της αποτελεσματικής και αρμονικής συνεργασίας υπερισχύει ιεραρχικών αντιλήψεων. Εφόσον ικανοποιούνται τα αναγκαία προαναφερθέντα κριτήρια η επιλογή διδασκόντων γίνεται δίνοντας προτεραιότητα στα μέλη Ε.Π. του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Σερρών. Όταν αυτό δεν είναι εφικτό για την κάλυψη των μαθημάτων του προγράμματος σπουδών, τότε ως διδάσκοντες επιλέγονται μέλη ΕΠ ή ΔΕΠ από άλλα ΑΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, ή προσκαλούνται ως εξωτερικοί συνεργάτες, ειδικοί επιστήμονες από επιχειρήσεις και οργανισμούς, οι οποίοι διαθέτουν ανάλογα προσόντα, δηλαδή διδακτορικό τίτλο σπουδών, σχετική επαγγελματική εμπειρία και αξιόλογη διδακτική, ερευνητική ή συγγραφική δραστηριότητα. Με απόφαση της Γ.Σ.Ε.Σ. μπορεί επίσης να ανατίθεται επικουρικό έργο σε καθηγητές εφαρμογών των Τ.Ε.Ι. ή σε εξωτερικούς συνεργάτες οποίοι διαθέτουν ανάλογα προσόντα, δηλαδή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, εξειδικευμένες γνώσεις, σχετική επαγγελματική εμπειρία και αξιόλογη διδακτική, ερευνητική ή συγγραφική δραστηριότητα. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν μέχρι 18 Φεβρουαρίου 2011, ημέρα Παρασκευή, στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ., αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά (διεύθυνση: Γραμματεία Π.Μ.Σ. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τέρμα Μαγνησίας, 62124 Σέρρες), τα παρακάτω δικαιολογητικά:
α. αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στην οποία θα αναφέρεται το μάθημα που ενδιαφέρονται να διδάξουν,
β. τα μέλη ΕΠ ή ΔΕΠ αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και βεβαίωση της Γραμματείας του Τμήματος, που υπηρετούν για τη βαθμίδα και το γνωστικό αντικείμενο της θέσης τους,
γ. οι υπόλοιποι πλήρη φάκελο υποψηφιότητας, με αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και παραστατικά της επαγγελματικής, διδακτικής και ερευνητικής εμπειρίας τους (δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις σε συνέδρια, μονογραφίες, κ.λπ.).

Περισσότερες πληροφορίες για τη δομή και το περιεχόμενο του Π.Μ.Σ. είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα (http://business.teiser.gr) και στη γραμματεία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Σερρών (τηλ. : 2321049135, e-mail : [email protected]).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.