Διαγωνισμος για οικονομικους συμβουλους

Από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) προκηρύσσει διαγωνισμό (με ανοιχτή προθεσμία υποβολής αιτήσεων) με σκοπό τη δημιουργία εφεδρικού πίνακα επιτυχόντων, από τον οποίο οι εκτελεστικοί οργανισμοί θα προσλαμβάνουν συμβασιούχους υπαλλήλους στον τομέα των οικονομικών και στον τομέα των οικονομικών και στον τομέα διαχείρισης έργων.
 
Οι εκτελεστικοί οργανισμοί λειτουργούν προγράμματα της Ε.Ε. για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε διάφορους τομείς, όπως η έρευνα, η εκπαίδευση, οι επιχειρήσεις, η καινοτομία, η ενέργεια, το περιβάλλον και η υγεία και έχουν την έδρα τους στις Βρυξέλλες και το Λουξεμβούργο.
 
Οι υποψήφιοι για τις θέσεις Δημοσιονομικών διαχειριστών/Υπευθύνων έργου θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει σπουδές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που πιστοποιούνται με δίπλωμα το οποίο δίδει δικαίωμα εισόδου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, και κατάλληλη επαγγελματική πείρα τουλάχιστον τριών ετών. Οι Οικονομικοί σύμβουλοι/Σύμβουλοι έργου – προγράμματος πρέπει να διαθέτουν πτυχίο πανεπιστημίου, κατόπιν τουλάχιστον τριετούς φοίτησης. Για όλες τις θέσεις απαιτείται ελάχιστο επίπεδο Β2 στην αγγλική, γαλλική ή γερμανική γλώσσα, ενώ οι απολαβές των συμβασιούχων κυμαίνονται από 2.476 έως 3.170 ευρώ το μήνα. 

Αιτήσεις

Οι υποψήφιοι πρέπει να εγγραφούν ηλεκτρονικά μέσω του λογαριασμού της EPSO (http://europa.eu/epso/apply/how_apply/index_el.htm) και να επιλέξουν τα στοιχεία που αντιστοιχούν στην κατηγορία και την ομάδα καθηκόντων της θέσης που τους ενδιαφέρει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.