Διαγωνισμος για 80 Δοκιμους Ειρηνοδικες Δ΄ ταξεως

Για τις 10 Ιανουαρίου 2011 ορίστηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο διαγωνισμός για την πρόσληψη ογδόντα (80) δοκίμων Ειρηνοδικών Δ τάξεως, μετά το θέμα που είχε δημιουργηθεί και τις καταγγελίες των πολιτών για αποκλεισμό υποψηφίων λόγω των ημερομηνιών. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στην Αθήνα στο κατάστημα του Αρείου Πάγου στις δέκα το πρωί.

Όποιος/α επιθμεί να διαγωνιστεί οφείλει να καταβάλει είκοσι (20) ευρώ για εξέταστρα στο γραμματέα Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου (άρθρο 31 του Ν.1968/1991) και να υποβάλει στη Γραμματεία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την έναρξη του διαγωνισμού, αίτηση και δικαιολογητικά.
Να σημειωθεί ότι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν καταθέσει αίτηση βεβαίωσης ήθους και χαρακτήρα τουλάχιστον δύο μήνες πριν τη διενέργεια του διαγωνισμού.

Η εξέταση της υγείας αυτών που θα επιτύχουν στο διαγωνισμό θα γίνει κατά το σύστημα που ισχύει για τους πολιτικούς διοικητικούς υπαλλήλους από την Επιτροπή που ορίζεται στο άρθρο 37 παρ. 1 εδ. ια του ανωτέρω κώδικα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.