Διαγωνισμος για 300 φυλακες στο Ευρωκοινοβουλιο απο την EPSO

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προκειμένου να συγκροτήσει μια βάση δεδομένων με 300 υποψήφιους που θα μπορούσαν να προσληφθούν ως συμβασιούχοι υπάλληλοι στον τομέα της επιτήρησης και της πρόληψης δημοσίευσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Οι νέοι υπάλληλοι θα έχουν έδρα το Λουξεμβούργο, αλλά και τις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο, ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών του Οργάνου ενώ ο μισθός τους θα ξεκινά από 1.826,54 ευρώ. Θα είναι υπεύθυνοι για την εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου, καθώς και για την υποδοχή και την παροχή πληροφοριών στους βουλευτές, στο προσωπικό και τους προσκεκλημένους τους.

Το Ευρωκοινοβούλιο θα διαθέσει στους υπαλλήλους ασφαλείας και πρόσληψης υπηρεσιακή στολή που θα φέρει τα σήματα του οργάνου, ενώ μπορεί να χρειαστεί να πραγματοποιήσουν υπηρεσία σε δύο βάρδιες, τρεις βάρδιες και ενδεχομένως να εργαστούν νύχτα και / ή σαββατοκύριακο.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να έχουν αποκτήσει μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της υποχρεωτικής φοίτησης, διετή τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία σε σχέση με τη φύση των καθηκόντων στον τομέα της πρόληψης, της δημόσιας ή ιδιωτικής ασφάλειας, της επιτήρησης, της φρούρησης, της υποδοχής ή της προστασίας υψηλών προσώπων, καθώς και να γνωρίζουν σε ικανοποιητικό επίπεδο (Β2) τη γερμανική ή την αγγλική ή τη γαλλική γλώσσα.

Η ηλεκτρονική εγγραφή των υποψηφίων θα γίνει μέσω του διαδικτυακού τόπου της EPSO (http://europa.eu/epso/apply/jobs/index_fr.htm) έως τις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ η επιλογή τους βάσει τίτλων θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος του μήνα, ώστε τον Οκτώβριο να ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.