Διαγκωνισμος για μια εκταση για μπαρακι στην Αρωγη

Δόθηκαν όλες οι εκτάσεις για μπαράκια σε Αρωγή και Μέση, κενή μια θέση για θαλάσσια σπορ στην Μέση

Με ανταγωνισμό για μια έκταση για ανάπτυξη ομπρελών και ξαπλωστρών στην παραλία της Αρωγής, που έφτασε τον διπλασιασμό της αρχικής τιμής, έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας 15 Μαΐου η δημοπρασία για τις εκτάσεις σε Αρωγή και Μέση που πραγματοποίησε ο Δήμος Κομοτηνής.

Να θυμίσουμε πως στην παραλία Αρωγής δημοπρατήθηκαν 7 εκτάσεις εμβαδού 500 τ.μ για την τοποθέτηση σετ ομπρελών με ξαπλώστρες και ισάριθμες εκτάσεις εμβαδού 15 τ.μ για τη λειτουργία αναψυκτήριου, στην παραλία Μέσης 1 έκταση εμβαδού 500 τ.μ. για την ανάπτυξη σετ ομπρελών με ξαπλώστρες και μια έκταση εμβαδού 15 τ.μ. για τη λειτουργία αναψυκτήριου, ενώ δημοπρατήθηκαν και 3 θέσεις για θαλάσσια μέσα αναψυχής, 2 στην παραλία Αρωγής και μία στην παραλία Μέσης.

Για όλες τις εκτάσεις υπήρξαν πλειοδότες, πλην της θέσης θαλασσίων μέσων αναψυχής στην παραλία Μέσης, και στην συντριπτική τους πλειοψηφία κατακυρώθηκαν στον πρώτο πλειοδότη, (το πρώτο βήμα προσφοράς είναι στο 5% της τιμής εκκίνησης) χωρίς να υπάρχει ανταγωνισμός.

Μοναδική εξαίρεση ήταν μια έκταση στην παραλία Αρωγής, όπου παρουσιάστηκαν δύο ενδιαφερόμενοι, με αποτέλεσμα η τιμή να αρχίσει να παίρνει την ανιούσα, και η έκταση τελικά να κατακυρώνεται σε τιμή σχεδόν διπλάσια από την αρχική.

Μάλιστα ο ανταγωνισμός επεκτάθηκε και στην καντίνα που αντιστοιχεί στην έκταση (δημοπρατούνται ξεχωριστά) με τον πλειοδότη τελικά να πρέπει να αυξήσει και εκεί αρκετά την αρχική προσφορά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.