“Des.Mar Ketaki”: Καφες και υγιεινες γευστικες επιλογες γεματες αγαπη

Το νέο κατάστημα των Φαίη Καλλίδου και Πέτρου Γκαϊτατζή άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της Κομοτηνής

Η εμπειρία έχει δείξει πως το μυστικό του επιτυχημένου επιχειρείν βρίσκεται πρωτίστως στην αγάπη γι’ αυτό που κάνεις.

Σε αυτήν ακριβώς την λογική βασίστηκε η υλοποίηση του νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος της Φαίης Καλλίδου και του Πέτρου Γκαϊτατζή, που ακούει στο όνομα “Des.Mar Ketaki” και άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στο κέντρο της Κομοτηνής και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Γεωργίου 10.

Το “Des.Mar Ketaki” είναι συνδυασμός των αγαπημένων πραγμάτων των συντελεστών του, ήτοι της αγάπης και της εμπειρίας της διατροφολόγου Φαίης Καλλίδου για την υγιεινή διατροφή και της αγάπης και της εμπειρίας του Πέτρου Γκαϊτατζή για την τέχνη του καφέ.

Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά συνδυάστηκαν ιδανικά για την δημιουργία ενός χώρου που έρχεται να προσφέρει γευστικές και αποδοτικές, υγιεινές επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε τόσο εντός του καταστήματος όσο και σε take away.

Από τις 7 το πρωί έως και τις 11 το βράδυ στο “Des.Mar Ketaki” μπορείτε να βρείτε εκλεκτά «χαρμάνια» φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ, επιλέγοντας το δικό σας αγαπημένο ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές επιλογές η κάθε μία από διαφορετική ήπειρο, μιας και το κατάστημα είναι από τα πρώτα στην Ελλάδα που φιλοξενεί τη νέα σειρά χαρμανιών “Three Continents” της Dimello, αποτελούμενα από κόκκους 100% Arabica, με τις γεύσεις, τα αρώματα και το ξεχωριστό χαρακτήρα κάθε μιας από τις τρεις ηπείρους προέλευσης: Λατινική Αμερική, Ασία και Αφρική.

Για όσους ωστόσο προτιμούν κάτι το διαφορετικό στο κατάστημα μπορούν να βρουν μια σειρά λοιπών ροφημάτων βασικό χαρακτηριστικό των οποίων είναι η καλύτερη δυνατή απόδοση και γεύση, τα οποία συνδυάζονται ιδανικά με υγιεινά snacks, στην πλειοψηφία τους ελληνικής προέλευσης, όπως μπάρες δημητριακών, ταχίνι, σοκολάτες κ.α. που συνδυαστικά προσφέρουν μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.

Άλλωστε και το ίδιο το κατάστημα ολοκληρώνει την φυσιογνωμία του, συνδυάζοντας την αγάπη των ιδιοκτητών του για το υγιεινό φαγητό και τον καφέ, με την αγάπη των δύο τους παιδιών, της Δέσποινας και της Μαρίας για τα snacks, πέραν του γεγονότος ότι αποτέλεσαν και πηγή έμπνευσης για το όνομά του.

Το “Des.Mar Ketaki” άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει, με στόχο να μεταδώσει την αγάπη του αλλά και τα όσα μοναδικά έχει να προσφέρει ως αποτέλεσμα αυτής.

Επισκεφθείτε το και αγαπήστε το! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.