Δεν υπηρξαν προσφορες για τα μπαρακια σε Ιμερο και την παραλια «Λευκες» Προσκυνητων

Υπάρχει ενδιαφέρον σύμφωνα με τον Ντ. Χαριτόπουλο – Ανασχετικός παράγοντας ο χρόνος της μίσθωσης μόνο για το φετινό καλοκαίρι

Δεν θα λειτουργήσουν φέτος τα μπαράκια στις παραλίες Ιμέρου και την παραλία Λεύκες Προσκυνητών, μιας και στη δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 14 Ιουλίου, δεν υποβλήθηκε καμία προσφορά.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο ανάδοχος θα είχε τη δυνατότητα να τοποθετήσει τροχήλατη καντίνα και ομπρέλες με ξαπλώστρες σε έκταση 500 τ.μ. στην παραλία.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μαρωνείας Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο, ενδιαφέρον για τις παραλίες υπήρξε, όμως προσέκρουσε στο γεγονός ότι η μίσθωση θα ήταν μόνο για το φετινό καλοκαίρι, μιας και η παραχώρηση των παραλιών στους Δήμους από το υπουργείο Οικονομικών λήγει τον Δεκέμβριο.

Ο κ. Χαριτόπουλος τόνισε πως οι ενδιαφερόμενοι για τους χώρους είναι έτοιμοι να δώσουν προσφορές από του χρόνου αν η μίσθωση είναι τριετής, όσος αναμένεται να είναι και ο εκ νέου χρόνος παραχώρησης των παραλιών προς τους Δήμους, ή και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αν αυτό επιτραπεί.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.