Δεκαεπτα στο Γενικο Νοσοκομειο Καβαλας

Εκπνέει αύριο η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 17 θέσεις μόνιμου προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας (αρ. προκ. 1/824Μ/2006). Θα προσληφθούν: επτά πτυχιούχοι νοσηλευτικής, εννέα νοσοκόμοι με απολυτήριο Λυκείου και ένας βοηθός νοσοκόμου με δίπλωμα σχολής Μέσης Εκπαίδευσης. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος θα εργαστεί στο Κ.Υ. Χρυσούπολης.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις ΤΕ που θα κάνουν αίτηση στο διαγωνισμό πρέπει να είναι απόφοιτοι σχολής Νοσηλευτικής ΤΕΙ. Για τις θέσεις βοηθών νοσηλευτών οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν δίπλωμα κατάρτισης ΙΕΚ ή Σχολής Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης με ειδικότητα βοηθού νοσηλευτή.

Τα πρόσθετα προσόντα που απαιτούνται συνοψίζονται στα παρακάτω: γνώση χειρισμού Η/Υ, άδεια άσκησης επαγγέλματος και βεβαίωση εγγραφής στην Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ). Οι ενδιαφερόμενοι για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής πρέπει να έχουν γεννηθεί έως και το 1986 (για τον κλάδο ΤΕ) και έως και το 1991 για τον κλάδο ΔΕ. Τα έντυπα των αιτήσεων παραλαμβάνονται από τα γραφεία προσωπικού του νοσοκομείου, καθώς και από τις ιστοσελίδες του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και των ΚΕΠ (www.kep.gov.gr).

Οι αιτήσεις απευθύνονται στο Γραφείο Διοικητικής – Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού 62, 65201 Καβάλα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.