Δεκα ατομα για την πυρασφαλεια θα προσλαβει ο Δημος Κομοτηνης

Για να καλύψουν τις ανάγκες καθαρισμού ανοιχτών χώρων κατά την αντιπυρική περίοδο

Στην πρόσληψη δέκα ατόμων, ως προσωπικό πυρασφάλειας, με τετράμηνη σύμβαση για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών στη Δ/νση Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης θα προχωρήσει ο Δήμος Κομοτηνής.

Τα άτομα αυτά θα καλύψουν τις ανάγκες της αντιπυρικής περιόδου, που ξεκινά από 1η Μαΐου 2023 όταν και ο Δήμος Κομοτηνής θα κληθεί να καθαρίζει με μηχανήματα, χώρους ανεξέλεγκτης, διάθεσης άχρηστων υλικών, καθώς και οικόπεδα με εύφλεκτη μάζα (ξερά χόρτα, κλαδιά, άχρηστα υλικά κλπ) εγκαταλελειμμένα από τους ιδιοκτήτες τους.

Ο Δήμος Κομοτηνής έχει την υποχρέωση από τον νόμο να προβεί στον αυτεπάγγελτο καθαρισμό τους και να χρεώσει το σχετικό κόστος εργασίας και προστίμου στους ιδιοκτήτες.

Για αυτό και θα προχωρήσει στην πρόσληψη δύο ατόμων κατηγορίας ∆Ε ειδικότητας οδηγών αυτοκινήτων με άδεια οδήγησης Γ’ κατηγορίας και άνω, και με Πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας(Π.Ε.Ι.), στην πρόσληψη δύο ατόμων κατηγορίας ∆Ε ειδικότητας οδηγών αυτοκινήτων, ένα με άδεια οδήγησης Γ κατηγορίας και άνω, και με Πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας (Π.Ε.Ι.), και ένα με άδεια οδηγού γεωργικού ελκυστήρα τύπου Α΄ (διαξονικού)

Τέλος θα προσληφθούν και έξι άτομα κατηγορίας ΥΕ εργατών πρασίνου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.