ΔΕΗ: Μια θεση για οχτω μηνες στον ΑΗΣ Κομοτηνης

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 12 Ιουλίου

Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ενός ατόμου για τον ΑΗΣ Κομοτηνής εξέδωσε η ΔΕΗ.

Η ειδικότητα που αναζητείται είναι ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ ΥΗΣ και Αεριοστροβίλων (Τ4/Δ).

Το άτομο που θα επιλεγεί θα κληθεί να υπογράψει σύμβαση διάρκειας 8 μηνών.

Κριτήριο εντοπιότητας

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προκήρυξη της θέσης έχει προβλεφθεί κριτήριο εντοπιότητας. Το οποίο σημαίνει πως προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων οι δημότες της δημοτικής κοινότητας Αμαράντων και έπονται οι δημότες των υπολοίπων τοπικών ή δημοτικών κοινοτήτων της ΔΕ Μαρωνείας. Ελλείψει αυτών έπονται οι δημότες των πλησιέστερων στις εγκαταστάσεις του Σταθμού Δημοτικών Ενοτήτων (Αιγείρου, Κομοτηνής, Νέου Σιδηροχωρίου, Σαπών, Φιλλύρας) και ούτω καθ’ εξής.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΔΕΗ ΑΕ ΣΟΧ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ, ΑΗΣ/ΥΗΣ, ΑΣΠ/ΤΣΠ και να την υποβάλλουν αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και κατ’ εξαίρεση ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ ΑΕ/ ΔΑΘΥΠ/ ΑΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΤΘ 149, ΤΚ 69150-ΒΙΠΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, υπόψη κου Κώνστα Γεώργιου (τηλέφωνο επικοινωνίας: 25310 60223).

Σημειώνεται ότι η ταχυδρομική αποστολή με συστημένη επιστολή αποτελεί την ύστατη και μόνο επιλογή για λόγους αναγόμενους στην προστασία της δημόσιας υγείας και προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός υποψηφίων σε ταχυδρομεία.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών ξεκίνησε το Σάββατο 3 Ιουλίου και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 12 Ιουλίου.

Info

Ολόκληρη η προκήρυξη βρίσκεται εδώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.