ΔΕΔΔΗΕ: Προσληψεις 7 ατομων στην Καβαλα

Μέχρι τις 26 Νοεμβρίου η προθεσμία αιτήσεων

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών της Περιοχής Καβάλας, εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

  • ΠΕ Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί 1 άτομο (Καβάλα)
  • ΠΕ Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί 1 άτομο (Θάσος)
  • ΤΕ Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί 1 άτομο (Καβάλα)
  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων 4 άτομα (Καβάλα)

Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση διάρκειας 8 μηνών.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ 4/2023 (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε / ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΒΑΛΑΣ, Τενέδου 38, 65404 ΚΑΒΑΛΑ, απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης, υπόψη κας Κεσίδου Μαρίας (τηλ. Επικοινωνίας 2510600450, ), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων με ηλεκτρονικό τρόπο κρίνεται με βάση την ημερομηνία ηλεκτρονικής αποστολής, ενώ το εμπρόθεσμο με συστημένη αποστολή κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Επισημαίνεται ότι η αίτηση συμμετοχής και η σχετική τυχόν υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α΄75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023.

Info

Ολόκληρη η προκήρυξη βρίσκεται εδώ:

https://deddie.gr/el/deddie/apasxolisi/theseis-ergasias/proslipsi-ektaktou-proswpikou/proslipsi-prosopikou-dpmth-perioxi-kavalas/

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.