ΔΕΔΔΗΕ: Απο σημερα οι αιτησεις για εκατονταδες μονιμες θεσεις και με απολυτηριο λυκειου

Οι θέσεις εργασίας αφορούν στις περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Αχαΐας και της Φθιώτιδας

Σήμερα, Τετάρτη 19 Απριλίου, αρχίζουν οι αιτήσεις στη νέα προκήρυξη του ΔΕΔΔΗΕ για συνολικά 431 θέσεις, ακόμα και με απολυτήριο λυκείου.

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας εξέδωσε νέα προκήρυξη, που αναφέρει ότι οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΑΧ).

Οι θέσεις εργασίας αφορούν την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Αχαΐα και τη Φθιώτιδα.

Οι προσλήψεις απευθύνονται σε αποφοίτους Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να υποβάλουν αίτηση και όσοι διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει σήμερα 19.04.2023  ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 08.05.2023 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Για διευκρινίσεις που αφορούν στη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, καλέστε στα τηλέφωνα 210-9281888  και 210-9281890, κατά τις ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων. Οι τηλεφωνικές γραμμές θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08.00 έως 16.00.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.