«DD ΚΟΜΒΟΣ»: Σταση στην απολαυση

Με νέα προϊόντα και συνεχή εξέλιξη στις υπηρεσίες που προσφέρει σε ένα «πολύχρωμο» σημείο συνάντησης παλαιότερων αλλά και νέων

Να ξυπνάς και να έχεις τον καφέ σου έτοιμο…αξία ανεκτίμητη. Πόσω δε μάλλον αν τον απολαμβάνεις σε ένα καταπράσινο, δροσερό, ιδιωτικό χώρο, με πλατάνια και λεύκες, από ανθρώπους που γνωρίζουν επακριβώς τις προτιμήσεις σου και στον προσφέρουν πάντα άμεσα και με χαμόγελο.

Με λίγα λόγια να απολαμβάνεις τον καφέ και το πρωινό σου, ή τα «πολύτιμα» λεπτά του διαλείμματός σου, σε ένα από τα πρώτα και συνεχώς εξελισσόμενα take away café της πόλης, το “DD Κόμβος”.

Μετρώντας εννέα και πλέον χρόνια «ζωής», το DD Κόμβος συνεχίζει έως και σήμερα να αποτελεί την ιδανική στάση πριν την έναρξη μίας απαιτητικής καθημερινότητας, της καθημερινής σας εξόρμησης στην θάλασσα ή ενός ταξιδιού, προσφέροντας espresso κορυφαίας ποιότητας της εταιρείας BUONDI – με τη δική της μακρά ιστορία στο χώρο – αλλά και ποικιλία προϊόντων που θα συνοδέψουν κάθε στιγμή της ημέρας σας.

Από τις 5 το πρωί έως αργά το βράδυ, στη δυτική έξοδο της πόλης, με άφθονο ιδιωτικό χώρο parking, και μία λίστα προϊόντων που εμπλουτίζεται συνεχώς, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές – freddo espresso με μόλις 1,70€ με νεράκι και sandwich με 1,50€ –  και με την ποιότητα που σταθερά προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια.

Με ανταγωνιστικές και «ενιαίες» τιμές, αλλά και χωρίς χρόνο αναμονής τόσο για όσους επιλέξουν να γνωρίσουν από κoντά το «πολύχρωμο» σκηνικό που το συνθέτει όσο και για όσους επιλέξουν το take away.

Προϊόντα που μπορούν να συνοδέψουν κάθε στιγμή της ημέρας ή του ταξιδιού σας, όπως ψιλικά και snacks,μπισκότα, σοκολάτες, κρουασάν, παγωτά, προϊόντα ψυγείου, αλλά και «φρέσκες» χειροποίητες γεύσεις, όπως μπάρες δημητριακών, γιαούρτι σε διάφορες γεύσεις, φρουτοσαλάτες, γλυκά, ατομικές πίτσες, muffins, cakes και το παραδοσιακά φρέσκο κουλούρι από το φούρνο.

Με πλούσιες και μόνιμες προσφορές όπως η κάρτα επιβράβευσης, με την οποία στους 10 καφέδες ο επόμενος είναι κερασμένος, εν είδει ανταπόδοσης της καθημερινής «εμπιστοσύνης» που οι πελάτες επιδεικνύουν με την παρουσία τους αλλά και πλούσιους διαγωνισμούς που «τρέχουν» στα ενημερωμένα social media του.

Και όλα αυτά σε ένα ιδιωτικό «άλσος», που προσφέρει ασφάλεια, ιδιωτικότητα, για μικρούς και μεγάλους, καθώς ο άνετος χώρος προσφέρει τη δυνατότητα μεγάλης απόστασης μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων.

Ένα κατάστημα σημείο συνάντησης, παλαιών αλλά και καινούργιων, που επιστρέφουν καθημερινά για την συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του περιβάλλοντός του, διάθεση που συνοψίζεται άλλωστε στο σύνθημα «Κάθε χρόνο και πιο γεμάτο, κάθε χρόνο και καλύτερο, κάθε χρόνο ξεπερνάμε τον εαυτό μας για να πάμε παραπέρα».

Εσείς αρκεί να κάνετε στάση στην…απόλαυση που ο «DD Κόμβος» προσφέρει!

Info

DD Κόμβος
Μεραρχίας Σερρών 12 (Παλιά Εθνική Οδός Κομοτηνής-Ξάνθης)
Fb: @DDKOMVOS
Ig: dd_komvos

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.