“#D.soo”: Εγκαινια για το νεο καταστημα ενδυσης και υποδησης της Κομοτηνης

Τα τελευταία 24ωρα του 2023 «σήμαναν» και την επίσημη έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος ένδυσης και υπόδησης “#D.soo” στο κέντρο της Κομοτηνής και συγκεκριμένα στην οδό Ηροδότου 16.

Με την τελετή εγκαινίων του καταστήματος που άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγο διάστημα προσφέροντας πλούσιες επιλογές γυναικείας ένδυσης και υπόδησης καθώς και αξεσουάρ, μεταξύ άλλων κατ’ αποκλειστικότητα για την Ροδόπη της γνωστής εταιρείας Pinko.

Το νέο Pinko κατάστημα της πόλης μας λοιπόν άνοιξε τις πόρτες του και είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις πιο στιλάτες προτάσεις, που αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, για τον φετινό Χειμώνα και όχι μόνο. Άλλωστε το ιταλικό brand που ξεχωρίζει καινοτομεί με τις προτάσεις του στο χώρο της μόδας, προσφέροντας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για όλες τις ώρες αλλά και για κάθε περίσταση, σε επιλογές που ξεχωρίζουν, από επαγγελματίες της πόλης μας που μετρούν χρόνια στον χώρο όπως οι κ.κ.Σταυρούλα Πεχλεβάνη, Παναγιώτα Καραφυλλίδου και Τζανάν Πεχλιβάν.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Πατήρ Γρηγόριος Βουλγαρέλης της ενορίας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, παρουσία πλήθους κόσμου και φίλων που έσπευσαν να ευχηθούν για τα εγκαίνια του νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος στην πόλη μας.

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ.Νίκος Ευκαρπίδης, ο επικεφαλής της παράταξης «ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΔΥΝΑΤΑ» και πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ.Αντώνης Γραβάνης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής κ.Κική Κωνσταντινίδου, η σύμβουλος επιχειρήσεων κ.Φελίνα Καζάκου κ.α. ενώ οι παρευρισκόμενοι επωφελήθηκαν και των ειδικών για την περίσταση των εγκαινίων προσφορών του καταστήματος κάνοντας τα τελευταία εορταστικά τους ψώνια.

Των εγκαινίων ακολούθησε υπαίθρια γιορτή, με μουσική και εδέσματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.