Χειριστη Μηχανηματων Εργων για 8 μηνες αναζητα ο Δημος Ιασμου

Από σήμερα οι αιτήσεις

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός ατόμου για την κάλυψη εποχικών αναγκών του εξέδωσε ο Δήμος Ιάσμου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν την ειδικότητα ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Εκσκαφέων Φορτωτών JBC). To άτομα που θα επιλεγεί θα κληθεί να υπογράψει σύμβαση διάρκειας 8 μηνών.

Εντοπιότητα

Για τη θέση προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, που κατατάσσονται με τα ίδια προσόντα πρόσληψης, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των δήμων της Περιφερειακής Ενότητας  Ροδόπης.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ιάσμου, Εθνικής Αμύνης 4, Ίασμος 69200, απευθύνοντάς την υπόψιν κας Καρούνη Μαρίνας (τηλ. επικοινωνίας: 2534350105).

Η προθεσμία υποβολής  αιτήσεων ξεκινά σήμερα Τετάρτη 08 Ιουνίου και διαρκεί μέχρι την Παρασκευή  17 Ιουνίου.

Info Ολόκληρη η προκήρυξη καθώς και τα συνοδευτικά έγγραφά βρίσκονται στην ακόλουθη διεύθυνση: https://iasmos.gr/prokirixis/sox-1-2022-proslipsi-proswpikoy-me-synapsi-symvasis-ergasias-orismenou-xronou/

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.