Μπουτικ δερματινων ειδων “DRC” by Ergene

Η συνέχεια ενός «σεβντά» 110 χρόνων στο κέντρο της Κεσσάνης

Είναι κοινά αποδεκτό πλέον πως το γούστο και το στυλ είναι δύο έννοιες υποκειμενικές. Μίας και το «ωραίο» για κάποιον ρούχο ή αξεσουάρ, μπορεί να αποτελεί «ό,τι χειρότερο» για κάποιον άλλον. Η μόδα άλλωστε και η εφαρμογή των όσων αυτή προστάζει κάθε σεζόν, βάσει των προσωπικών «μεταφράσεων» του καθενός, έχει οδηγήσει στην ολική αναθεώρηση όρων που αφορούν το τι θεωρείται «καλόγουστο», «κακόγουστο», «σικάτο» κ.ο.κ.
 
Στη μόδα όμως υπάρχουν και οι αντικειμενικές εκείνες σταθερές, την αξία των οποίων δεν μπορεί κανείς να μην αναγνωρίσει, ανεξαρτήτως του προσωπικού του γούστου και στυλ. Μία τέτοια αντικειμενική σταθερή αξία που εγγυάται σχεδόν πάντα ένα «σικάτο» αποτέλεσμα, απουσία οιωνδήποτε στυλιστικών «παραφωνιών», αποτελεί το δέρμα.
 
Ένα «πολύτιμο» από κάθε άποψη υλικό που μπορεί να αποτελέσει βασικό κομμάτι του συνολικού σας outfit ή ακόμα και δευτερεύον, σε αξεσουάρ, που ολοκληρώνουν μία εμφάνιση, και μπορούν να την απογειώσουν. Ένα διαχρονικό και αγαπημένο υλικό που μπορεί να απαιτεί ένα κάποιο υψηλότερο budget αλλά η αισθητική του αξία και η μη φθορά του στον χρόνο το καθιστά άξια και κλασική επιλογή. 

Oικογενειακή παράδοση τεσσάρων γενεών

Μία τέτοια αντικειμενική και διαχρονική σταθερά, αποτελεί το κατάστημα δερμάτινων ειδών “DRC” που εδρεύει στην Κεσσάνη της Τουρκίας. Ένας «σεβντάς», ελληνιστί «έρωτας» που ξεκίνησε το 1906 από τον ντόπιο παραγωγό δερμάτινων ειδών Ali Ergene και ο οποίος μεταλαμπαδεύτηκε στα εγγόνια 3η και 4ης γενιάς, ως άλλη οικογενειακή παράδοση, υπό την μορφή της εμπορικής βιομηχανίας δερμάτινων ειδών.
 
Μια οικογενειακή παράδοση που μετρά πλέον 110 χρόνια και η οποία «μεταφράστηκε» πλέον στην δημιουργία μίας πρώτης σύγχρονης μπουτίκ δερμάτινων ειδών με την επωνυμία “DRC” στο μέρος που ξεκίνησαν όλα, τη γειτονική Κεσσάνη. 

Μπουτίκ με δερμάτινα για γυναίκες και άνδρες

Μία σύγχρονη μπουτίκ στην οποία ο επισκέπτης μπορεί να βρει γυναικεία γούνινα βιζόν, παλτό και εσάρπες, δερμάτινα παλτά και σακάκια, πόντσο, δερμάτινα ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ, σε κλασικά αλλά και σύμφωνα με τις προσταγές της μόδας σχέδια, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
Το κατάστημα “DRC” όμως αποτελεί απαραίτητο σταθμό και για το έτερο φύλο, τους άντρες, οι οποίοι μπορούν να ανανεώσουν την χειμερινή και όχι μόνο γκαρνταρόμπα τους, με μοναδικά δερμάτινα και όχι μόνο παλτό, σακάκια και αξεσουάρ, εκμεταλλευόμενοι μάλιστα και τις προσφορές σε επιλεγμένα είδη που «τρέχουν» αυτή την περίοδο. 

Η“DRC” πανευρωπαϊκός προμηθευτής δερμάτινων ειδών

Όλα τα προϊόντα που φέρουν την σφραγίδα της “DRC” φτιάχνονται από δέρμα αρνιού και παράγονται αποκλειστικά στα εργοστάσια της βιοτεχνίας τα οποία αποτελούν και έναν από τους βασικούς προμηθευτές πολυτελών καταστημάτων δερμάτινων ειδών σε όλη την Ευρώπη. 

Στο κέντρο της Κεσσάνης

Οι Θρακιώτες λάτρεις ωστόσο του δέρματος το μόνο που χρειάζεται να κάνουν για να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα ποιότητας και τιμής που τους προσφέρει το κατάστημα “DRC” είναι να επισκεφτούν τη νέα μπουτίκ της βιοτεχνίας στο κέντρο της Κεσσάνης» (στον κάθετο της τράπεζας IS BANK).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.