Bottoms Up: Το 1ο Fast Drink Cafe Bar της πολης ειναι γεγονος

Η Κομοτηνή θεωρείται πόλη της νεολαίας και όχι άδικα αν αναλογιστεί κανείς τις χιλιάδες φοιτητών που παρελαύνουν επί καθημερινής βάσεως τους δρόμους της. Αποτέλεσμα αυτού η διαμόρφωση μίας διόλου ευκαταφρόνητης νυχτερινής ζωής, με μαγαζιά και επιλογές που θα μπορούσαν να συναγωνιστούν ακόμα και αυτά των μεγάλων αστικών κέντρων.

 

Χαρακτηριστικό όμως της πληθυσμιακής αυτής «ιδιαιτερότητας» της περιοχής και των θέλω της είναι και η ανάγκη για το καινούργιο και διαφορετικό, που κάθε λίγο και λιγάκι υποχρεώνει τους επιχειρηματίες της περιοχής που ασχολούνται με το αντικείμενο να αναζητούν συνεχώς νέες και ελκυστικές ιδέες.

 

Στο πλαίσιο αυτό και στη λογική του γρήγορου, ποιοτικού αλλά και φθηνού, λόγω των καιρών, ποτού η Κομοτηνή καλωσορίζει το 1ο Fast Drink Cafe Bar της πόλης, που ακούει στο όνομα “Bottoms Up”.

 

Το “Bottoms Up” πήρε τη θέση του «Βαγονιού» στην Πλατεία Ειρήνης 29-31 και μας καλεί να κάνουμε ακριβώς αυτό που μας προδιαθέτει το όνομά του, που αντιστοιχεί στο ελληνιστή «άσπρο πάτο»…

 

Το μυστικό βρίσκεται στις φθηνές τιμές, με τα σφηνάκια να κοστίζουν μόλις ένα ευρώ, το ποτό τρεισήμισι ευρώ, μπύρα από ενάμισι ευρώ και τα λεγόμενα «υποβρύχια» μόλις δύο ευρώ.

 

Και όλα αυτά συνδυασμένα με εκλεπτυσμένη ηλεκτρονική κατά κύριο λόγο μουσική, επιλεγμένη από τους Dj του μαγαζιού και θεματικά πάρτι κάθε βδομάδα, ανάλογα των περιστάσεων.

 

Bottoms Up λοιπόν…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.