Book stop Για ποιοτικες επιλογες σε σχολικα ειδη και οχι μονο

Το φθινόπωρο ήρθε, οι καλοκαιρινές μέρες της ξενοιασιάς έχουν περάσει και σε λίγες ημέρες τα σχολεία ανοίγουν και οι μικροί μαθητές προετοιμάζονται και φέτος να εμφανιστούν με τα ομορφότερα σχολικά είδη. Πανέτοιμο λοιπόν να σας υποδεχθεί και να σας εξασφαλίσει τα απαραίτητα είναι το κατάστημα Book stop, επί των οδών Νικολάου Ζωίδη 18 και Αγίου Γεωργίου γωνία, ένας νέος πανέμορφος χώρος που ξεκίνησε τη λειτουργία του εδώ και λίγους μήνες, αλλά που έχει στα ηνία του ένα άτομο με βαθιά πολύχρονη εμπειρία στη συγκεκριμένη δραστηριότητα, το Δημήτρη Μπασδάνη, που εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στην πόλη μας στον συγκεκριμένο τομέα.

Ένας πανέμορφος λειτουργικός χώρος με μεγάλη ποικιλία ειδών και φοβερές τιμές κυρίως στα σχολικά είδη τα οποία περιμένουν τους μαθητές να κάνουν την επιλογή τους. Εκεί μπορείτε να βρείτε όλων των ειδών τα σχολικά για τις τάξεις όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, κασετίνες, τετράδια και μολύβια και γενικά ό,τι χρειάζεται ένας μαθητής πριν την επιστροφή του στα θρανία, σε χαμηλές τιμές και σε εξαίρετη ποιότητα, αλλά και είδη γραφικής ύλης για όλους τους επαγγελματίες, είδη αρχειοθέτησης, αναλώσιμα Ηλεκτρονικών υπολογιστών, όπως επίσης και είδη δώρων για μικρούς και μεγάλους.

 

Ξενόγλωσσα και βοηθητικά βιβλία

Στο κατάστημα επίσης μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία ξενόγλωσσων βιβλίων αλλά και βοηθητικών για όλες τις τάξεις των τριών εκπαιδευτικών βαθμίδων. Ο υπεύθυνός του κ. Μπασδάνης βρίσκεται εκεί προκειμένου να εξυπηρετήσει τις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού.

 

Μεγάλη η ποικιλία σε μαθητικές τσάντες

Μια ανάσα λοιπόν πριν ανοίξουν τα σχολεία, μια ανάσα πριν τα παιδάκια καθίσουν στα θρανία το κατάστημα Book stop περιμένει για να σας εντυπωσιάσει με την επιλογή που διαθέτει στις σχολικές τσάντες. Τρόλεϊ ή ώμου, με παιδικούς ήρωες ή όχι, μεγάλη ή κάπως μικρή. Τσάντες επώνυμες και μη με πολλά – πολλά σχέδια περιμένουν τα παιδιά να επιλέξουν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.