Beach bar «ΝΗΣΟΣ»: Η all day εμπειρια διακοπων στην παραλιακη ζωνη της Αρωγης

Στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς, στην παραλία της Αρωγής

Η έλευση του Αυγούστου έφερε μαζί της και τον ήλιο, με τις καλοκαιρινές μπόρες των περασμένων μηνών να αποτελούν όπως όλα δείχνουν παρελθόν, τουλάχιστον για την περιοχή της Ροδόπης.
 
Η έλευση του Αυγούστου όμως έφερε μαζί της και την ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, για ξεκούραση, χαλάρωση, βουτιές στα καταγάλανα νερά του θρακικού πελάγους και καλή παρέα, που αυξάνονται μέρα με τη μέρα όσο πλησιάζουμε στον Δεκαπενταύγουστο.
 

Και ενώ το διάστημα αυτό θεωρείται «παραδοσιακά» το διάστημα εκείνο κατά το οποίο οι Έλληνες κανονίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, σε νησιά του Αιγαίου και του Ιουνίου και παραθαλάσσιες περιοχές εκτός του νομού, υπάρχουν και εκείνοι που αδυνατούν λόγω εργασίας ή δεν επιθυμούν να βγουν εκτός του νομού Ροδόπης.
 

Για όλους αυτούς, αλλά και για όσους αναζητούν «οάσεις δροσιάς» και χαλάρωσης που θυμίζουν ελληνικό νησί, αλλά κοντά στην πόλη της Κομοτηνής, υπάρχει ένα ξεχωριστό «νησί» μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Κομοτηνής και μάλιστα στην παραλιακή περιοχή του Δήμου Κομοτηνής.
 

Το beach – bar «ΝΗΣΟΣ» -όνομα και πράγμα- στην παραλία της Αρωγής άνοιξε τις πόρτες του και το φετινό καλοκαίρι και χαρίζει αξέχαστες και απολαυστικές καλοκαιρινές στιγμές με αύρα νησιού.
 

Από τις 9 το πρωί, για τους  «πρωινούς» τύπους, που θέλουν να απολαύσουν τον καφέ και το ελαφρύ πρωινό τους, υπό τον ήχο και τη θέα του θρακικού πελάγους, σε έναν άψογα οργανωμένο παραλιακό χώρο, δροσιστικά αναψυκτικά, γρανίτες, δροσερές φρουτοσαλάτες και snacks πάνω στην καυτή άμμο για τους all day επισκέπτες που επιθυμούν να «λάβουν» τα μέγιστα από την παραμονή τους στην θάλασσα, έως και τις 9 το βράδυ, για όσους επιθυμούν να δουν το ηλιοβασίλεμα «παρέα» με λαχταριστά κοκτέιλ ή ποτό, συνοδεία της αντίστοιχης μουσικής, που «επιμελούνται» οι dj’s του μαγαζιού.
 

Ένας ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός, που συνδυάζει αρμονικά τα «θέλω» όσων επιθυμούν χαλαρούς ρυθμούς και περιβάλλον ώστε να απολαύσουν στο μέγιστο τον ήλιο και την θάλασσα, αλλά και για όσους επιθυμούν κάτι πιο έντονο και διασκέδαση στα ύψη.
 
Για όσους λοιπόν αναζητούν το ιδανικό σκηνικό την περίοδο των διακοπών αλλά και για ολιγόωρες αποδράσεις, δίχως να χρειαστεί να ταξιδέψουν σε κάποιο ελληνικό νησί, η «ΝΗΣΟΣ» της Αρωγής σας περιμένει.   
 
Info:
Beach Bar «ΝΗΣΟΣ»
Παραλία Αρωγής, ν. Ροδόπης
Fb: ΝΗΣΟΣ BEACH BAR

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.