b.young: Μια νεα προταση στο γυναικειο ρουχο στην Κομοτηνη

Ποιότητα σε προσιτές τιμές για τις γυναίκες του σήμερα

Σχέδια και ποιότητα σε προσιτές τιμές φιλοδοξεί να προσφέρει το νέο κατάστημα b.young, που πραγματοποίησε τα εγκαίνιά του το πρωί του Σαββάτου 6 Απριλίου στην Βενιζέλου 10 στην Κομοτηνή.

Πρόκειται για μια νέα επιχείρηση, με τα ρούχα της Δανέζικης εταιρείας b.young, που προσφέρει για πάνω από 30 χρόνια μόδα στις γυναίκες, με παρουσία σε 30 αγορές σε όλο τον κόσμο.

Στο κατάστημα υπεύθυνες είναι η κ. Αναστασία Οντατζή και η κ. Δέσποινα Καραποστόλου.

Όπως τόνισε η κ. Οντατζή απευθύνεται σε γυναίκες κάθε ηλικίας που θέλουν να ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας και κυρίως στις εργαζόμενες μητέρες που είναι έξω όλες τις ώρες και έχουν ένα απαιτητικό πρόγραμμα.

Οι τιμές, τόνισε, είναι πολύ προσιτές και σε πολύ καλή ποιότητα, για αυτό και περιμένουν όλες τις γυναίκες της Κομοτηνής να το επισκεφτούν και να γνωρίσουν τα προϊόντα τους, μιας και έχουν γρήγορες ροές, και ανανεώνονται συνέχεια.

Η ιδέα για το κατάστημα προέκυψε όταν η κ. Οντατζή εργαζόταν σε άλλο brand της ίδιας εταιρείας, που της πρότεινε να ανοίξει αυτό που απευθύνεται σε πιο νεανικό κόσμο, για αυτό και συνεργάστηκαν με τον όμιλο και προχώρησαν σε αυτό το εγχείρημα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.