ΑΣΕΠ: Ξεκινησε η καταθεση δικαιολογητικων για τις μονιμες προσληψεις στην Παιδεια

Μεταξύ των φορέων και το ΔΠΘ

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών στην προκήρυξη 3Κ/2022 του ΑΣΕΠ που προβλέπει την πρόσληψη 238 ατόμων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας και στον ευρύτερο Τομέα της Παιδείας.

Πιο συγκεκριμένα, ο 3Κ2022 διαγωνισμός του ΑΣΕΠ απευθύνεται σε υποψήφιους Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης που επιθυμούν να διοριστούν σε 19 φορείς του Δημοσίου, μεταξύ των οποίων και το ΔΠΘ, αλλά και οι Περιφερειακές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όλα τα δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα που έχουν επικαλεστεί οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν αποκτηθεί μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν γίνονται δεκτά. Μάλιστα, αν πρόκειται για απαραίτητα προσόντα, τότε οι υποψήφιοι αποκλείονται από την περεταίρω διαδικασία του διαγωνισμού.

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (Β΄ Στάδιο) αρχίζει λήγει την προσεχή Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.