«Αρτοποιια Κασερη»: Τρεις γενιες αρτοποιοι

Λαμπερά εγκαίνια για το νέο κατάστημα της οικογένειας στις Σάπες

Τρεις γενιές αρτοποιοί… ο λόγος για την οικογένεια Κασέρη, η οποία την προηγούμενη Κυριακή, εγκαινίασε το νέο της κατάστημα, στην οδό Βραδέλη 3, στις Σάπες.

Η αρτοποιία αποτελεί οικογενειακή παράδοση για την οικογένεια Κασέρη, που ξεκίνησε από τον παππού Χρήστο, πέρασε στον πατέρα Σιδέρη και πλέον στα χέρια του εγγονού Χρήστου, ο οποίος και έλαβε την απόφαση για τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση του καταστήματος.
 

Το νέο λοιπόν κατάστημα των Αρτοποιιών Κασέρη, άνοιξε τις πόρτες του, παρουσία συγγενών και φίλων, που έδωσαν το «παρών», δράττοντας την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι τόσο τα παλιά αγαπημένα όσο και τα νέα προϊόντα που θα προσφέρονται πλέον στο κατάστημα.
 
Στην αγκαλιά του Χρήστου ο μικρός Σιδέρης Κασέρης, ενώ μαζί με τον παππού Σιδέρη ο μικρός Σιδέρης Παπαμάλης επίσης από οικογένεια αρτοποιών στην Αλεξανδρούπολη, γιος της αδελφής του Χρήστου, Γιώτας.
 
Το νέο κατάστημα θα λειτουργεί υπό την επιμέλεια της κ.Ευαγγελίας Μποζανάκη, συζύγου του Χρήστου καθημερινά από τις 5 το πρωί έως τα 9 το βράδυ.
 
Καλές δουλειές! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.