Αρχαιολογους και εργατοτεχνιτες αναζητα η ΕΦΑ Εβρου

Για αρχαιολογικές εργασίες πεδίου στη Μάκρη

Ανακοίνωση εξέδωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου για την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, διάρκειας επτά µηνών για την υλοποίηση των εργασιών του υποέργου 3 «Δαπάνες για την αρχαιολογική παρακολούθηση των εργασιών και τη λήψη προληπτικών µέτρων προστασίας µνηµείων» που υλοποιείται µε αυτεπιστασία και απολογιστικά από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου στο πλαίσιο του έργου του έργου «Κατασκευή Δικτύων Αποχέτευσης και Ε.Ε.Λ Μάκρης του Δήµου Αλεξανδρούπολης» (MIS 5001777) του ΕΠ Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, µε δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύµβασης έως και το τέλος του υποέργου υπό την προϋπόθεση της ύπαρξης σχετικών αναγκών και αναγκαίων πιστώσεων.

Το προσωπικό κατανέµεται ανά ειδικότητα ως εξής:

  • 3 άτομα ειδικότητας ΠΕ Αρχαιολόγων
  • 2 άτομα ειδικότητας ΔΕ και ελλείψει αυτών ΥΕ ειδικευμένων εργατοτεχνιτών με εξειδίκευση σε αρχαιολογικές εργασίες πεδίου.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, σύµφωνα µε την παρ. 1 του άρθρου 46 της από 30/3/2020 ΠΝΠ (ΦΕΚ Α’/75/2020) και για όσο διάστηµα εφαρµόζονται τα µέτρα αντιµετώπισης του κορωνοϊού -COV II, µέσω µηνύµατος ηλεκτρονικού ταχυδροµείου στην διεύθυνση [email protected] και κατ᾽ εξαίρεσιν, σε περίπτωση που δεν υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής, ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση: Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, Λεωφ. Μάκρης 44, 681 31 Αλεξανδρούπολη, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου, έως και την και την 28η Μαΐου 2020.

Για να θεωρείται έγκυρη η συµµετοχή του υποψηφίου στη διαδικασία πρόσληψης τόσο το έντυπο της αίτησης όσο και οι υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να είναι υπογεγραµµένες και ευκρινώς σκαναρισµένες. Το αντίθετο συνιστά λόγο απόρριψης.

Το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει το µήνυµα ηλεκτρονικού ταχυδροµείου. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι που αποστέλλουν την αίτησή τους ταχυδροµικά πρέπει να ενηµερώνουν την Υπηρεσία για την αποστολή της αίτησής τους µε τηλεοµοιοτυπία ή µε ηλεκτρονικό ταχυδροµείο εντός της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων.

Επισηµαίνεται ότι διόρθωση ή συµπλήρωση των αιτήσεων επιτρέπεται µόνον µέχρι τη λήξη της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων συµµετοχής στη διαδικασία (άρθρο 20 παρ. 7 του Ν.2738/1999).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει µία µόνο αίτηση και για θέσεις µίας µόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε µία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισµό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.