Απονομη πτυχιων απο το Κεντρο Ξενων Γλωσσων ΙΣΟΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ – Θωμας Αρβανιτης

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση διοργάνωσε για τους μαθητές του το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΙΣΟΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ – Θωμάς Αρβανίτης, στην οποία κυριάρχησαν το κέφι, η χαρά αλλά και ο ενθουσιασμός των μαθητών των σχολείων της Κομοτηνής, των γονέων και των δασκάλων, εφόσον έγινε με αφορμή την απονομή πτυχίων της προηγούμενης χρονιάς επιπέδου B2/C2- (LOWER/PROFICIENCY) και Γερμανικών.

Συγκεκριμένα η εκδήλωση έγινε στις 27 Νοέμβρη στο ξενοδοχείο Αχίλλειο στις 6 το απόγευμα κατά τη διάρκεια της οποίας απονεμήθηκαν πάνω από εξήντα πτυχία σε πάνω από πενήντα μαθητές. Κατάμεστη η αίθουσα από γονείς και φίλους των μαθητών ο αριθμός των οποίων υπερέβαινε τα εκατόν είκοσι άτομα.
Ο ιδιοκτήτης του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Θωμάς Αρβανίτης και η συνιδιοκτήτρια και σύζυγός του Μαρία – Αλίνα Ντουμίτρου συγχάρηκαν τους μαθητές αλλά και τους γονείς για τις επιτυχίες τους, τόνισαν ότι μέλημά τους είναι η επιτυχία των παιδιών και για αυτό το λόγο προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον όπου τα παιδιά αισθάνονται σαν να βρίσκονται στο δικό τους χώρο. «Θεωρούμε τα παιδιά σας σαν δικά μας παιδιά» ανέφεραν, ενώ παράλληλα ευχαρίστησαν τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο και στη δουλειά τους.

Αναφερόμενοι στα μελλοντικά τους σχέδια τόνισαν ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν γνώση, μόρφωση και ποιότητα, «έχοντας ήδη κάνει βήματα για να βοηθήσουμε τους γονείς στην περίοδο κρίσης που διανύουμε».
Τέλος, ευχαρίστησαν το προσωπικό των σχολείων για τη συνεισφορά τους στην επιτυχία των παιδιών.
Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης, χαράς και ενθουσιασμού. Εξάλλου η επιβράβευση των προσπαθειών των παιδιών γεμίζει περηφάνια και τα ίδια και τους γονείς αλλά και τους δασκάλους…
Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.