Αποκριατικο… Ξεφαντωμα με την υπογραφη «Κωσταρελης»

Ήγγικεν η ώρα που όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, περίμεναν. Ο λόγος για την πλέον αγαπημένη ελληνική παράδοση, αυτή της Τσικνοπέμπτης η οποία και σηματοδοτεί ουσιαστικά την έναρξη του καρναβαλιού.
 
Σήμερα το βράδυ λοιπόν αν μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, θα δούμε στους δρόμους της Κομοτηνής, μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές, με αποκριάτικα κοστούμια, πολύχρωμες περούκες, περίτεχνα μακιγιάζ και μάσκες και φυσικά τα απαραίτητα αξεσουάρ, όπως σερπαντίνες, μπαλόνια και κονφετί.
 
Για όσους αδημονούν να σημάνουν την έναρξη του φετινού καρναβαλιού και θα επιλέξουν να κάνουν σήμερα την πρώτη τους «καρναβαλική» εμφάνιση, μπορούν να επισκεφθούν το κατάστημα «Κωσταρέλης» στην Πλατεία Αρχ. Χρυσάνθου 35 για να εξοπλιστούν εφ’ όλης της ύλης.

Περούκες, μάσκες, καπέλα, μακιγιάζ, σερπαντίνες, μπαλόνια, διάφορα τρικ, οποιοδήποτε αξεσουάρ αναζητείτε μπορείτε να το βρείτε στον «Κωσταρέλη», ενώ για όσους δεν προλαβαίνουν να σκεφτούν και να δημιουργήσουν κάτι περίτεχνο και ιδιαίτερο, μπορείτε να βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία σε αποκριάτικα κοστούμια, για όλες τις ηλικίες και τα μεγέθη, όπως επίσης και παιδικές στολές, για παιδάκια από 6 μηνών έως και 14 ετών.
  
Όσοι από εσάς επιθυμούν να διοργανώσουν το δικό τους αποκριάτικο πάρτι, το κατάστημα «Κωσταρέλης» αναλαμβάνει πλήρως και την διοργάνωσή του. Εσείς βάζετε απλά το κοστούμι σας και ξεφαντώνετε μέχρι τέλους.

Για όσους λοιπόν έχετε αναγάγει το «αποκριάτικο ξεφάντωμα» σε επιστήμη, ο «Κωσταρέλης» είναι σίγουρα ο καλύτερος βοηθός «στο έγκλημα»…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.