Απαντηση της διοικησης του Εργατικου Κεντρου για τη δικαστικη διαμαχη με πρωην εργαζομενη

«Η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση σκόπιμα παραπληροφορεί»

«Καθ’ ολοκληρία ψευδή» χαρακτηρίζει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής την ανακοίνωση που εξέδωσε η «Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση» για τη δικαστική διαμάχη με πρώην εργαζόμενη του Κέντρου.

Στην απάντησή της η διοίκηση παραθέτει σειρά δικαστικών αποφάσεων που σύμφωνα με την ίδια αποδεικνύουν πως δεν υπήρξε καμία ομόφωνη αθώωση της πρώην εργαζομένης καλώντας στη συνδικαλιστική παράταξη «να σταματήσει να πανηγυρίζει περί οριστικής δικαίωσης και αποκατάστασης της πρώην εργαζόμενης του ΕΚΚ παραπλανώντας και εξαπατώντας το αναγνωστικό κοινό, διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις».

«Για άλλη μία φορά η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ με ανακοίνωσή της σκόπιμα παραπληροφορεί. Η ανακοίνωση της περί ομόφωνης αθώωσης της πρώην εργαζόμενης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής από το Τριμελές Εφετείο Θράκης στη διαμάχη της με την Διοίκηση του ΕΚΚ είναι καθ’ ολοκληρία ψευδής» τονίζει συγκεκριμένα στην απάντησή της η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου.

«Η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι άλλη» σπεύδει να συμπληρώσει, αναφέροντας πως «δεν υπήρξε καμία ομόφωνη αθώωσή της, αφού η υπόθεση της δεν εκδικάστηκε ποτέ από το Τριμελές Εφετείο Θράκης».

Μάλιστα παραθέτει σειρά δικαστικών αποφάσεων εξηγώντας πως το αδίκημα για το οποίο είχε καταδικαστεί με την με αριθμό 242/2021 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ροδόπης ( φυλάκιση 8 μηνών ) στη συνέχεια  με νέο νόμο, καταργήθηκε. Έτσι το Εφετείο απλά έπαψε την ποινική της δίωξη και δεν εξέτασε την ουσία. Συνεπώς δεν υπήρξε καμία ομόφωνη αθώωσή της όπως ισχυρίζεται η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ γνωρίζει ότι δυστυχώς με αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου (129/2022) η οποία επικύρωσε την με αριθμό 314/2020 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θράκης, η πρώην εργαζόμενη του ΕΚΚ καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση του πρώην Πρόεδρου του ΕΚΚ. Η καταδίκη αυτή είναι αμετάκλητη. Επίσης γνωρίζει ότι μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη που άσκησε η κ. Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ροδόπης, εναντίον της πρώην εργαζόμενης στο ΕΚΚ, με τη με αριθμό 239/2022 απόφαση του Τριμελούς. Πλημμελειοδικείου Ροδόπης, αυτή καταδικάσθηκε και εκκρεμεί η έφεσή της. Επίσης γνωρίζει ότι η απόλυσή της με την με αριθμό 63/2019 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης, κρίθηκε νόμιμη. Επίσης γνωρίζει ότι η απόλυσή της με την με αριθμό 131/2021 απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Θράκης, κρίθηκε νόμιμη. Με την απόφαση αυτή απορρίφθηκε η έφεση που άσκησε κατά της με αριθμό 63/2019 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης, η οποία και επικυρώθηκε από το Εφετείο ως ορθή.

«Δηλαδή η απόλυσή της από τη Δικαιοσύνη, τελεσίδικα κρίθηκε νόμιμη» εξηγεί η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου μετά την παράθεση των παραπάνω για να κλείσει καλώντας την Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση «να σταματήσει να πανηγυρίζει περί οριστικής δικαίωσης και αποκατάστασης της πρώην εργαζόμενης του ΕΚΚ παραπλανώντας και εξαπατώντας το αναγνωστικό κοινό, διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.