Αντικατασταση αδειων παλιου τυπου για χειριστες ταχυπλοων σκαφων

Πήρε παράταση η προθεσμία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2025

Τις υποχρεώσεις τους για αντικατάσταση των παλαιού τύπου αδειών με νέου τύπου υπενθυμίζει προς τους χειριστές ταχύπλοων σκαφών το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση η σχετική προθεσμία πήρε παράταση και διαρκεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2025 ενώ η αντικατάστασή των αδειών εξακολουθεί να γίνεται  στην ηλεκτρονική εφαρμογή e-ΔΛΑ ή με αυτοπρόσωπη παρουσία σε οικεία Λιμενική Αρχή, που αφορά στην ηλεκτρονική καταχώριση και διεκπεραίωση αιτήσεων αρμοδιότητας Λιμενικής Αστυνομίας.

Οι  πολίτες (φυσικά και νομικά πρόσωπα) έχουν πρόσβαση μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://edla.hcg.gr, είτε χωρίς σύνδεση για περιήγηση στην εφαρμογή, είτε με χρήση προσωπικών κωδικών TaxisNET για αυθεντικοποίηση κι εν συνεχεία υποβολή αίτησης. Σημειώνεται ότι, στον σύνδεσμο https://edla.hcg.gr/help/ παρατίθενται αναλυτικές οδηγίες αναφορικά με την ορθή χρήση της εφαρμογής από τους πολίτες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Λιμενικής Αστυνομίας  του Λιμεναρχείου Πόρτο Λάγους στο τηλέφωνο 2541096666 (εσωτερικό 111).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.