Ανοιξε τις πορτες του το Προτυπο Κεντρο Διατροφης Nutri Line

Η Διαιτολόγος Διατροφολόγος Σοφία Σαχούλη παρέχει μεταξύ άλλων διατροφική υποστήριξη σε ασθενείς με κλινικές παθήσεις, αθλητές, παιδιά και εφήβους

Τα εγκαίνιά του, πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου το Πρότυπο Κέντρο Διατροφής Nutri Line της Σοφίας Σαχούλη, με τους καλεσμένους να εύχονται για την νέα αυτή προσπάθεια… στο χώρο του Ηρώου, όπου συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Το νέο Κέντρο Διατροφής, το οποίο έγινε με πολύ μεράκι στον ανακαινισμένο χώρο στον δεύτερο όροφο της Β. Γεωργίου 4, προσφέρει Εξατομικευμένα Προγράμματα Διατροφής, Ανάλυση Σύστασης Σώματος & Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού και Διατροφογενετικό έλεγχο μεταξύ άλλων.

Η κ. Σαχούλη είναι Διατροφολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Διατροφή και την Δημόσια Υγεία, στο University College London, μαζί με περαιτέρω εξειδικεύσεις σε διάφορους τομείς.

Το ιατρείο, τόνισε παρέχει διατροφική υποστήριξη σε όλες τις κλινικές παθήσεις, καθώς και σε αθλητές, αλλά και για διατήρηση ή απώλεια βάρους. «Θέλουμε να προωθήσουμε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς στερήσεις, και με τη βοήθεια της τεχνολογίας» εξήγησε η ίδια, ενώ τόνισε πως συνεχίζει να επεκτείνει τις γνώσεις της συνέχεια, και περιμένουν όσους ενδιαφέρονται σε ένα ωραίο και ευχάριστο χώρο για όλους.

Τι υπηρεσίες προσφέρει το Κέντρο

Στο Κέντρο πραγματοποιούν μεταξύ άλλων ανάλυση σύστασης σώματος, διαχείριση σωματικού βάρους, για την αντιμετώπιση παχυσαρκίας, την πρόσληψη βάρους ή και την διατήρηση του σωματικού βάρους.

Επίσης προσφέρει υπηρεσίες για τις διατροφικές διαταραχές, με εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής τόσο για νευρική ανορεξία όσο και για βουλιμία.

Τέλος προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για παιδιά, εφήβους, για αθλητές, για εγκυμονούσες και θηλάζουσες, αλλά και για χορτοφάγους.

Όσο για τις κλινικές παθήσεις, που αποτελούν ιδιαίτερο τομέα ενδιαφέροντος για την κ. Σαχούλη, προσφέρουν εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για ανθρώπους που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη, Καρδιαγγειακά, Υπέρταση, Γαστρεντερολογικές παθήσεις, Ενδοκρινολογικά (θυρεοειδοπάθειες), Αυτοάνοσα νοσήματα κ.α.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.