Ανοιξε τις πορτες του το νεο παιδικο πολυκαταστημα Οrchestra

330 τ.μ. πολύχρωμης μόδας για όλη την οικογένεια στο κέντρο της Κομοτηνής

Ένα νέο πολυκατάστημα, αφιερωμένο στους πολυτιμότερους πρωταγωνιστές της ζωής μας, τα παιδιά, «κοσμεί» πλέον το κέντρο της Κομοτηνής. Το νέο παιδικό πολυκατάστημα “Orchestra” άνοιξε τις πόρτες του, για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους fashionistas καθώς και όσους έχουν «τάση» προς το καλό ρούχο.
 

Ένα υπέροχος πολύχρωμος κόσμος, 330 τ.μ., με πλήρη γκάμα προϊόντων σε ρούχο, παπούτσι, εσώρουχο, πυτζάμες και αξεσουάρ, στην οδό Σοφίας Βέμπο 14, που προσδοκά, να ντύσει στην κυριολεξία τις ωραιότερες στιγμές της ζωής και της καθημερινότητάς σας.
 

Μία πολύχρωμη μόδα, με ζωντανά χρώματα, γεμάτα χαρά και ενέργεια για παιδιά γεμάτα ζωή, συλλογές εγκυμοσύνης με φινέτσα και κυρίως πολύ άνετες για να ικανοποιούν τις επιθυμίες σας, σε όλα τα στιλ και φυσικά συλλογές βρεφανάπτυξης που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες των νέων γονιών.
 

Στην καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής και φυσικά με τις μοναδικές παροχές της κάρτας Club Orchestra, που κάνει τις εκπτώσεις πραγματικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, με 50% έκπτωση σε όλες τις συλλογές Orchestra-Prmaman (ρούχα, αξεσουάρ) με είδη βρεφικά, παιδικά και μητρότητας, -10% έως -30% σε μία μεγάλη ποικιλία παπουτσιών, και έως -50% σε μία μεγάλη ποικιλία μαρκών ειδών βρεφανάπτυξης και μητρότητας.

Info:
Παιδικά Πολυκαταστήματα Orchestra
Υπεύθυνη: Μαρία Λιακάκη
Σοφ. Βέμπο 14, Κομοτηνή
Τηλ.:2531026066
Ωράριο Λειτουργίας:
Καθημερινά πρωί: 8.30-14.30
Απόγευμα Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 18.00-21.30
Σάββατο πρωί: 8.30-15.00 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.