«Ανοιξε» η προθεσμια για 10 θεσεις στη Χριστουγεννιατικη Αγορα του Δημου Κομοτηνης

Αιτήσεις μέχρι τις 24 Νοεμβρίου

Ο Δήμος Κομοτηνής διαθέτει 10 θέσεις στη Χριστουγεννιάτικη αγορά που θα λειτουργήσει στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής, με τα εξής πωλούμενα είδη:

Χριστουγεννιάτικα είδη – κατασκευές – βιβλία – αγιογραφίες -χειροποίητα κοσμήματα ζαχαρώδη είδη και παραδοσιακά γλυκά, φυτά και αποξηραμένα άνθη και ιδίως όσα δικαιολογούνται από το πνεύμα των ημερών, ξηροί καρποί –ψημένα κάστανα-μαλλί της γριάς-λουκουμάδες –χαλβάς, είδη οινοπωλείου, ζεστά ροφήματα, πρόχειρα γεύματα (σάντουιτς ή σφολιατοειδή ή συναφή είδη που θα φυλάσσονται σε ειδικά ψυγεία και θερμοθαλάμους) τηρουμένων των κανόνων της εκάστοτε υγειονομικής διάταξης του Υπουργείου Υγείας και ιδίως όσα δικαιολογούνται  από το πνεύμα των ημερών.

Η διάρκεια χρονικής ισχύος θα είναι 30 ημερών ήτοι, από 8 Δεκεμβρίου 2023 μέχρι 6 Ιανουαρίου 2024. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, με τα παρακάτω προβλεπόμενα δικαιολογητικά στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, έως 24 Νοεμβρίου 2023.

Δικαιολογητικά

Α. Οι πωλητές υπαιθρίου εμπορίου πρέπει να προσκομίσουν τα εξής:

1.Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (χορηγείται υπόδειγμα από την υπηρεσία)

2.Φωτοτυπία Ταυτότητας

3.Άδεια Υπαίθριου Εμπορίου  ή Βεβαίωση Δραστηριοποίησης ετήσιας διάρκειας υπαίθριου εμπορίου  που έχουν στην κατοχή τους

4.Πιστοποιητικό Υγείας εφόσον πρόκειται για διάθεση τροφίμων

5.Δημοτική ενημερότητα

6.Υπεύθυνη Δήλωση κατά περίπτωση

7.Τριπλότυπο είσπραξης καταβολής τελών –εφόσον θα βρίσκονται στον κατάλογο συμμετεχόντων.

Επιπλέον των ως άνω κοινών δικαιολογητικών οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν και:

α. υπεύθυνη δήλωση με θεώρηση του γνησίου υπογραφής ότι  έλαβαν γνώση της σχετικής εγκυκλίου

β. υπεύθυνη δήλωση με θεώρηση του γνησίου υπογραφής ότι είναι υποχρεωμένοι να τηρούν στο φάκελο της επιχείρησής τους πιστοποιητικό ή βιβλιάριο υγείας καθώς και πιστοποιητικό εκπαίδευσης όλου του προσωπικού που θα απασχολήσουν και να τα επιδεικνύουν όταν ζητηθούν από αρμόδια αρχή.

γ. Οι συσκευές που θα χρησιμοποιούν υγραέριο θα πρέπει να είναι εφοδιασμένες με τις κατά νόμο άδειες χρήσης υγραερίου και πυρασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες: 2531352402.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.