Ανοιγουν σιγα σιγα τα μπαρακια στις παραλιες του Δημου Κομοτηνης

Ήδη δύο λειτούργησαν το Σαββατοκύριακο στην παραλία Φαναρίου, ενώ είναι πυρετώδεις οι προετοιμασίες στην παραλία Αρωγής

Μπορεί ακόμα οι θερμοκρασίες να μην προϊδεάζουν για το καλοκαίρι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι προετοιμασίες για την καλοκαιρινή περίοδο, όποτε αυτή ξεκινήσει κανονικά, έχουν προχωρήσει, και σε κάποιες περιπτώσεις, έχουν ολοκληρωθεί.

Έτσι στις παραλίες που θεωρούνται οι «ναυαρχίδες» του τουρισμού στο Δήμο Κομοτηνής την Παραλία Φαναρίου και την παραλία Αρωγής, είδαμε κινητικότητα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ήδη στην παραλία Φαναρίου (που ανήκει στην ΕΤΑΔ και έχει διαφορετικό καθεστώς στην παραχώρηση των χώρων) τα δυο πρώτα μπαράκια έχουν ανοίξει, και λειτουργούσαν κανονικά το Σαββατοκύριακο, για όσους γενναίους αποφάσισαν να επισκεφτούν την παραλία.

Οι ετοιμασίες δεν έχουν ξεκινήσει στον τρίτο χώρο που παραχωρείται, παρόλο που φαίνεται πως αυτό θα αλλάξει σύντομα.

Στην παραλία Αρωγής, όπου για διαδικαστικούς λόγους οι διαγωνισμός καθυστέρησε, δεν λειτουργούν ακόμα τα μπαράκια, έχει ξεκινήσει όμως το στήσιμό τους, που μάλιστα προχωρούσε την Κυριακή με πυρετώδεις ρυθμούς.

Έτσι αναμένεται, με την τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων αλλά και την ολοκλήρωση των εργασιών, να δούμε τα περισσότερα, αν όχι όλα τα μπαράκια στην παραλία της Αρωγής, να λειτουργούν από το επόμενο Σαββατοκύριακο, όταν και οι θερμοκρασίες αναμένεται να αρχίσουν να ανεβαίνουν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.