ΑΝΑΞ: Με γνωμονα τον πελατη ανοιγεται σε νεους οριζοντες στην Κομοτηνη

Με βάση την τοπική εμπειρία, αλλά και την ευρύτερη δυναμική της ΑΝΑΞ Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις

Μια νέα μέρα ξεκινά για τις ασφάλειες στην Κομοτηνή, με το νέο υποκατάστημα της ΑΝΑΞ να συνδέει την τοπική εμπειρία με την δυναμική της επιχείρησης, με γνώμονα πάντα την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες τους, από το πιο απλό μέχρι το πιο περίπλοκο ασφαλιστικό πακέτο.
 
Το υποκατάστημα Κομοτηνής της ΑΝΑΞ Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις, που λειτουργεί από τους Ευριπίδη Ζάννη και την εταιρεία «Λέφογλου Μπασδάνη Κατερίνα και συνεργάτες», πραγματοποίησε τα εγκαίνιά του την Πέμπτη 20 Ιουνίου, με κάθε επισημότητα και παρουσία πολλών γνωστών και φίλων, με ευχές για μια ακόμα πιο επιτυχημένη πορεία στην αγορά της Κομοτηνής και όχι μόνο.


 
Περιηγήθηκαν μάλιστα στο φιλόξενο χώρο του, τόσο στο ισόγειο, όσο και στον όροφο του καταστήματος, όπου βρίσκονται γραφεία αλλά και χώρος συνεδριάσεων, όπου θα σχεδιάζονται τα ασφαλιστικά πακέτα και θα γίνεται εκπαίδευση των συνεργατών.
 

Άλλωστε στόχος της εταιρείας είναι η διατήρηση ενός ήπιου ρυθμού ανάπτυξης των ασφαλιστικών εργασιών ο οποίος δεν θα αλλοιώσει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προσφερόμενων υπηρεσιών τους, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον, αλλά και η συνεχής εξειδίκευση και ανάπτυξη ασφαλιστικών εργασιών σε νέους μη κορεσμένους χώρους.
 
Η ΑΝΑΞ γενικότερα επιθυμεί την ισχυροποίηση ενός ολιγομελούς δικτύου συνεργατών μέσω ποιοτικής και ποσοτικής στοχοποίησης που θα τους επιτρέπει να ξεχωρίζουν έναντι του ανταγωνισμού, αλλά και να υιοθετήσει νέες εφαρμογές στη μηχανογράφηση, οι οποίες θα βελτιώσουν τις διαδικασίες είσπραξης και διαχείρισης της παραγωγής.
 

Παράλληλα θα γίνει διερεύνηση συνεργασιών με αντίστοιχες  εταιρίες του κλάδου για την  ίδρυση εταιρίας που θα διαχειρίζεται τις παραγωγές εξασφαλίζοντας μικρότερο κόστος λειτουργίας και μεγαλύτερη διαπραγματευτική ισχύ στην αγορά, προχωρά η ανάπτυξη ιντερνετικών εφαρμογών αλλά και η δημιουργία ασφαλιστικών προϊόντων που η ΑΝΑΞ θα διαθέτει κατά αποκλειστικότητα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.