«Ανασα» για την αγορα οι εκδηλωσεις, αρκει να εχουν συνεχεια

Στοίχημα η προσέλκυση κόσμου που θα γνωρίσει την πόλη της Κομοτηνής

Την σημασία που έχουν εκδηλώσεις, όπως οι πολύ επιτυχημένες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κομοτηνή κατά τη διάρκεια των Αποκριών, για την τόνωση της αγοράς τόσο μέσω της βελτίωσης της διάθεσης του κόσμου, κυρίως όμως με την προσέλκυση κοινού που θα ενισχύσει οποιοδήποτε κομμάτι της αγοράς, τονίζει η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Κική Κωνσταντινίδου.
 
«Σαφώς οποιαδήποτε εκδήλωση γίνεται η οποία έχει πολιτιστικό χαρακτήρα, τα στοιχεία του χάπενινγκ, του χορού και κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου για να βγει από το σπίτι και να κυκλοφορήσει είναι θετική» σημείωσε, τονίζοντας πως αγορά είναι όλη η πόλη, που έχει στο σύνολό της σημεία ενδιαφέροντος, για αυτό και ό,τι γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση είναι προς όφελος της αγοράς και των καταστημάτων.
 
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι αν υπάρχουν εκδηλώσεις αυξάνεται αυτόματα και η κίνηση στην αγορά, γιατί έχει μειωθεί πάρα πολύ το πορτοφόλι του καταναλωτή, με την κατανάλωση να πέφτει ανάλογα. Όμως η κ. Κωνσταντινίδου θεωρεί πως οποιαδήποτε εορταστική και πολιτιστική εκδήλωση γίνεται στην πόλη μας, βοηθά την τοπική κοινωνία, όπου ο ένας στηρίζεται στον άλλο για να κινείται και πιο σωστά ο κύκλος του χρήματος, και τελικά να μπορέσει να βοηθήσει την ανάπτυξη της περιοχής μας.
 
«Όποια εκδήλωση γίνεται στην Κομοτηνή, είτε Χριστούγεννα είτε Πάσχα είτε Απόκριες είτε καλοκαίρι, ακόμα και η Λευκή νύχτα που κάνει ο Εμπορικός σύλλογος, έρχονται να λειτουργήσουν προσθετικά στην αγορά, ώστε να την βοηθήσει να κινηθεί» επανέλαβε, επισημαίνοντας δε πως όλα αυτά θα βοηθήσουν στην ανάδειξη της περιοχής μας, για να μπορέσουν να προσελκύσουν κόσμο. «Μας ενδιαφέρει η συνέχεια. Ο στόχος όλων αυτών των εκδηλώσεων, για να έχει αποτέλεσμα και ουσία αυτό που ξοδεύουμε, είναι να προσελκύσουμε κόσμο και καταναλωτές καινούριοι, να έρθουν μέσα στην πόλη της Κομοτηνής, να τη γνωρίσουν, να τη μάθουν και να καταναλώσουν» σημείωσε χαρακτηριστικά, θεωρώντας πως αυτό είναι το ζητούμενο από κάθε εκδήλωση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.