Αναρτηθηκαν οι προσωρινοι πινακες για τις 30 προσληψεις στην Υπηρεσια Καθαριοτητας

Δυνατότητα υποβολής ένστασης εντός 10 ημερών, με παράβολο 50 ευρώ

Στην είσοδο του δημαρχείου Κομοτηνής αναρτήθηκαν χθες οι πίνακες κατάταξης και βαθμολογίας των υποψηφίων για πρόσληψη με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, 8μηνης διάρκειας, στην Υπηρεσία Καθαριότητας. Οι 4 πίνακες, που αντιστοιχούν σε ισάριθμες ειδικότητες που ζητούνταν από την Υπηρεσία, περιλαμβάνουν τα ονόματα κοντά 400 συμπολιτών μας, που εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον, αλλά εξ αυτών μόνο οι 30 θα συμπεριληφθούν στον πίνακα, που θα αφορά στις προσλήψεις.
 
Σημειώνεται ότι η σχετική προκήρυξη προέβλεπε την πλήρωση μέσω των προσλήψεων 8μηνιτών 24 θέσεων εργατών/συνοδών απορριμματοφόρων, 3 θέσεων οδηγών απορριμματοφόρων, 2 θέσεων μηχανοτεχνιτών οχημάτων και 1 θέσης εργάτη νεκροταφείου.
 
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Ταπατζά, η προθεσμία για την υποβολή ενστάσεων επί των πινάκων κατάταξης και βαθμολογίας των υποψηφίων είναι 10 ημερολογιακές ημέρες και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στον ΑΣΕΠ, στα γραφεία της Θεσσαλονίκης, προσκομίζοντας μαζί με το έγγραφο της ένστασης ένα παράβολο των 50 ευρώ. Μετά από το πέρας της συγκεκριμένης προθεσμίας, οι δικαιούχοι θα υπογράψουν τις συμβάσεις εργασίας και θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους στα πόστα, που τους αντιστοιχούν, στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.